maanantai 7. helmikuuta 2011

Liinavaatteita ja leluja

Täällä Pohjois-Suomessa Ikea reissut tehdään Haaparantaan, siis Ruotsin puolelle. Haaparannan ja Tornio välille on rakentunut PåGränsen-Rajalla ostosparatiisi, mutta siinä ihan vieressä on myös Nanson tehtaanmyymälä. Siellä piipahdin hakemassa pitkään toivelistalla olleet Nanson Peippo pussilakanat ja tyynyliinat. Kuviossa on jekkua, kukka vai lintu. Samalla kuvio on myös hyvin skandinaavinen. Liinavaatevarastossani on ollut jo aiemmin Paulankukkaa. Kuva on uudesta työhuoneesta ja työtuoli on Ikea hankinta.

Toivelistalla on niin ikään Paola Suhosen suunnittelema Maatushka pussilakana+tyynyliina punaisena Luhta Home for IVANAhelsinki. Nyt on tullut liinavaatekaappiin sen verran kevätkirjavuutta, että seuraavana toivalistalla on yksiväriset hankinnat, esimerkiksi Henkka Maukan mallistosta. Erityisesti pellavainen pussilakana kiinnostaa. Pellava on visualistin kauhistus, mutta siinä on aivan upea ihotuntuma: kesällä vilpoinen ja talvella lämmin. Suosittelen lämpimästi.

Ruotsin reissulla hankittiin keittiö Esikoiselle.  Kun tyttö kasvaa, keittöön hankitaan myös jotkut yläkaapit osto- ja myyntiliikkeestä. On melko mieluinen leikkikalu :-). Äitinkin mieluisimmat leikit lapsena oli leikkiä kotista. Huomaa lähikuvan pikku muropaketit. Ostin 8 kpl paketin. Kun sisällöt on syöty, paketit päätyvät lasten leikkihin.

1 kommentti:

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.