perjantai 4. helmikuuta 2011

Klassikoiden juhlavuosi 2011 ostoskorissa

Uuteen kotiin hankin Marimekon parivuoteen pussilakanan Yhdessä. Suunnittelijana on Maija ja Kristina Isola. Arvoin pitkään kumman otan, värikkään vai mustavalkoisen. Kirjava lähti mukaan, koska mielestäni tilkkutäkkimäiseen tyyliin kuuluu väri iloittelu. Luulen myös että muuton aiheuttama uupumus sekä keskitalvi saavat minut kaipaamaan väriterapiaa. 

  Samalla reissulla hyödynsin myös My Iittala -30% sekä Plussa-kortti edut ja ostin Iittalan purnukoita. Ostin ison musta, koska minulla on jo pieni musta 1990-luvulta. Toinen on pieni valkoinen. Olen huomannut muiden blogeista, että tämä Kaj Franckin juhlavuoden kunniaksi uudelleen tuotantoon otettu esine on melkoinen hitti. Mielenkiintoista oli erään bloggarin kysely mitä niissä voisi säilyttää. Minut tämä esine on jostakin kumman syystä hurmannut niin, ettei mieleeni ole tullut ollenkaan sen käyttötarkoitus. Kysymys oli hyvä, mutta uskon että ajan myötä purkit saavat myös jonkin hyötykäytön. Kuvassa näkyy lisäksi Teeman musta sokerikko 90-luvulta.


Ostosreissulla ihastuin myös Alvar Aalto -kokoelman 75-juhlavuoden uutuuksiin: Aalto-vaasin 6 kappaleen lahjapakkaukseen sekä puisessa lahjapakkauksessa myytävään punaiseen Aalto -vaasin pienoismalliin. Nam. Erityisesti 6 kpl sarjan vihreä miniatyyrivaasi on upea luonnossa: paksua, himmeää, tummanvihreää lasia. Myös punaisen vaasin puinen rasia on ihana. Toivelistalla, mutta hinnat on sen verran suolaisia, että tähän elämän vaiheeseen jää hankkimatta.

 

1 kommentti:

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.