lauantai 25. maaliskuuta 2023

Vaatekaapissa Hulina II

Ostin aikanaan alemyynnistä Marimekon SS2015 kokoelmasta Hulina neuleen, joka oli ehkä paras neule ikinä. Tiedäthän sen lempivaatteen, joka päälle puettuasi oikeastaan unohdat. Päällä se tuntuu hyvältä ja näyttää hyvältä. Se tuntuu kuin läheisen ihmisen halaukselta ja samalla se on turvahaarniska kovaa maailmaa vastaan. Sellainen oli Hulina neule minulle. Monta ihanaa hetkeä ja tapahtumaan yhdessä mentiin.

Sitten kerran minä onneton vahingossa pesin sen liian kuumalla ja siitä tuli tontun neule. Että otti päähän ja on ottanut kaikki nämä vuodet. 

Olen aika ajoin yrittänyt löytää sellaista erilaisista käytettyä Marimekkoa myyvistä fb-sivuistoista ja Tori. fi:stä, vaan eipä ole onnistanut. Pari viikkoa sitten onneni kääntyi ja löysin sellaisen ebaystä Englannista. Hintaa tuli kuljetuksineen 77,20 euroa. Toimitus meni sujuvasti ja mielestäni hinta on kohtuullinen ellei jopa halpa. Jännitin sopiiko koko, joka oli yhden numeron pienempi kuin yleensä käytän, ja onko neuleen kunto hyvä.

Neuleen koko oli hyvä ja se tuntui päällä juuri niin hyvältä kuin muistin. Kunnossa ei ollut moitittavaa, vastaa lähes uutta. Nyt en enää aio pestä sitä juurikaan, vaan tuulettelen ja annan lumipesuja. Jos laitan veteen, pesen käsin ja käytän villalle tarkoitettua pesuainetta. Olen saanut lempineuleeni takaisin. Toivottavasti monta ihanaa hetkeä ja tapahtumaan mennään yhdessä. 

p.s. jos mietit mitä muuta ihanaa Marimekko SS2015 oli kurkkaa täältä.

2 kommenttia:

  1. Tuo tosiaan näyttääkin aivan ihanalta. Alle vaikka valkoinen paitapusero tai musta pitkähihainen t-paita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, voi yhdistellä monella eri tavalla, ja se ihana tunne kun tuo neule on päällä.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.