lauantai 10. huhtikuuta 2021

Vietnamilaiset kevätrullat

Näin keväisin, juhlapyhien jälkeen, tekee mieli jotain tuoretta ja vihreää syömistä. Päätin kokeilla vietnamilaisia kevätrullia, koska ne ovat tuoreruokaa ja visuaalisesti herkullisia. 

Ensin piti löytää riisipapereita kevätrulliin. Onneksi meidän lähikaupassa K-market Ruokavinkissä on niin hyvä palvelu, että jollei jotain valikoimista löydy, sitä tilataan. Sieltä löytyi myös täyteet sekä dippikastikkeeseen Pirkan maapähkinävoi, jossa ei ole lisättyä sokeria.

Tämä oli kivaa, koko perheen kesken valmistettua "askarteluruokaa". Riisipaperin kastellaan, täytteet asetellaan kauniisti ennen rullausta ja nauttimaan. Täytteitä voi valita oman mieltymysten ja kauden mukaan. Erityisesti ihastuin tuohon dippikastikkeeseen ja sitä tulee varmasti kokeiltua  muihinkin ruokiin.4 kommenttia:

 1. Näyttävät kauniin värisiltä ja raikkaan maukkaita! En ole riisipaperia kokeillut, mutta nyt hoksaan katsella kauppareissulla katsella eri silmin tahi pyytää tilaamaan meidänkin lähikauppaan. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea on hyvin palveleva lähikauppa.
   Aurinkoa myös sinun kevääseen Tarja!

   Poista
 2. Varmasti maistuvat nuo kevätrullat! Ja miten kaunis kattaus<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.