torstai 30. huhtikuuta 2020

Hetkiä kotona 2004

Korona kaavoitti arjen. Pitkiä etätyöpäiviä ja välillä opena, suurtalouskokkina ja siistijänä. Eikä siinä vielä kaikki. Kotona sattui vesivahinko ja keittiö on purettuna kuivatusta varten. Keittiön virkaa toimittaa kodarin pesupiste, mikroaaltouuni ja tätä varten ostettu yhden levyn induktiotaso. Jääkaappi ja pakkanen löytyy kellarista. Työtilaksi valloitin Kuopuksen huoneen. Sokerina pohjalla sain käteeni vyöruusun. Olen yksikätinen ja kivut ovat välillä kovat. Onneksi mieheni pystyi ottamaan tähän kesälomaa. Tästä selvitään.

Purkutöiden tieltä siirtelin astia-aarteitani ja kuratoin vain pienen kattauksen käyttöön. Mitenhän käy kun saan taas keittiöni takaisin, unohtuuko varastoon menneet astiat sinne... Kodissa vallitsee kaaos ja kauneutta on vain joissakin nurkissa. Sinne katseeni siirrän kun alkaa ahdistamaan. Pakko oli liinavaatekaappikin järjestää, kun kaikki muutkin saavat niin paljon aikaiseksi kotiarestissa. Mutta onneksi tuli tuo käsivaiva niin voi hyvällä omatunnolla lopettaa moiset sankariteot.

Töllölistalla on ollut kaikki kaudet Killing Eve, DNA, Tsunami, Karppi uusin kausi ja tietysti Suomen kaunein kesämökki sekä Huvila ja huussi uudet jaksot.

Vappuiloa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.