perjantai 6. syyskuuta 2019

Arabian Paratiisi korkea rasia

Ihana löytö Arabian Kirppis fb-ryhmästä; mustavalkoinen Arabian Paratiisi sarjan kannellinen purkki. Tämä on se Birger Kaipiaisen suunnittelema 70-luvun alun korkeampi malli. Matala purkki, edelleen myynnissä oleva malli, minulta jo löytyykin. Ihana lisä Arabian kannellisten purkkien kokoelmaani. 

Vähän jännitti tuo fb-ryhmästä osto, mutta myyjä fb-profiili oli luotettava ja hän laittoi paketin heti postiin, seurantakoodin minulle tiedoksi ja tuoteet oli pakattu erittäin hyvin. Nappikaupat.

Kuvissa myös valkoisella Pirkka-pöydällä huumava tuoksuherne 'Lord Nelson' omasta kukkapenkistä ja veikeät koristekurpitsat. Harmi ettei blogissa ole tuoksuominaisuutta. 
2 kommenttia:

 1. Mustavalkoinen Paratiisi on tosi kaunista. Mä olen tehny monet onnistuneet FB-kaupat, kun taas torissa on ollut enemmän jännättävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on.
   Minun Tori ostokset ovat usein hakuja, joten niissä maksu ja tuote vaihtaa omistajaa yhtäaikaa ja riski on pieni. Fb-kauppoja teen huomattavasti harvemmin, mutta aina ne ovat onnistuneet. (koputtaa puuta)

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.