sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Kastehelmi mansetti toiminnassa

Käväisin pikaisesti Kontissa ja siellä oli astioista -50%. Ostin kympillä neljä kirkasta Oiva Toikan suunnittelemaa Kastehelmi kynttilämansettia. Yleensä mansetin kappalehinta on ollut kymmenen euron molemmin puolin, joten tein hyvät kaupat.

Meillä mansetit eivät tule steariiinin valumisen estoon, vaan aion käyttää niitä ruokaliinarenkaina juhlakattauksissa sekä koristeena. Nämä olisi aika kivoja joulukuusessa ja miksei jopa kaulakoruna. Ensi vuoden vappunurkkauksessa saattaa myös ehkä olla tälläinen. Kastehelmi kynttilämansetti ei ole uudistuotannossa, mutta vintagekaupoissa olen nähnyt näitä myös vihreinä ja ruskeana.

Muuten huomaan että ajatukset alkaa pikku hiljaa kääntyä kohti tulevaa joulua sitä mukaan kun valoisuus vähenee.
2 kommenttia:

  1. Noihin Kastehelmi-mansetteihin en olekaan törmännyt aikaisemmin. Hienosti sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Sieltä se joulu kohta taas tulee, vaikka juuri oli kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä näkee kirppareilla ja vintagemyymälöissä aina silloin tällöin. Kynttilämansetille ei ole tarvetta, mutta kaunis esine taipuu moneksi. Odotan innolla joulua, koska voin pitää silloin rästissä olevat kesälomat.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.