keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kauppakassissa 1708

Elokuussa on tehty avomaankurkuista kurkkurelissiä, jota on helppo ja nopea valmistaa. Uusin pizzaihastus on Kotipizzan Vegelankku. Meidän asuinalueella sijaitsee leipomo sekä Valion meijerin yhteydessä tehtaanmyymälä. Siellä tulle toisinaan poikettua ostamassa Valion uutuustuotteita kokeiluun.

Kauppakassiin on tässä kuussa pakattu muutakin kuin ruokaa. Noita Marimekon pussukoita on alkanut kertymään alelaareista. Ne ovatkin käteviä käsilaukunorganisoijia. Hellä Mietonen shampoo ja hoitoaine oli pakko ostaa, niin nostalginen on tuo putelin muoto. Olen näkevinäni siinä yhtäläisyyttä Willendorfin Venus-patsaan kanssa. Myös Airamin klassikko taskulampusta tulee lapsuusmuistot mieleen.

4 kommenttia:

 1. Kurkkua, tomaatteja ja kesäkurpitsaa on meidän kasvihuoneesta saatu tänä kesänä. Niitä vain on ilo syödä, kun tietää missä ovat kasvaneet. Tuli ihan lapsuus mieleen, kun näin nuo taskulamput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotikasvatettu tomaatti on maultaan vertaansa vailla.
   Airamin retrotaskulamput <3

   Poista
 2. Nuo Marimekon pussukat ovat ihania. Ja Hellä Mietonen! Mutta entäs sitten nuo pussukasta kurkistelevat silmälasit. Tahtoo tuollaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vieläkin tallessa yläasteaikainen Maripussukka, joka toimi silloin penaalina :)
   Pussukasta kurkkivat lukulasit on Tiger Storesta muutamalla eurolla hankittu.
   Malli on ihan klassikko.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.