sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Hytti valmistuu sittenkin

Kesällä 2014 tein kesähuoneestamme 3D mallennoksia ja minulla oli isot suunnitelmat tämän rakennelman suhteen. Toteutus ei ole vaan edennyt. Tuntuu hullulta panna rahaa tähän rakennukseen, kun haaveissa on vierastalo tontillemme. Houkuttelin mieheni kuitenkin hieman parantelemaan jo tätä olemassa olevaa, koska Suomen kesässä tarvitaan ulko- ja sisätilojen väliin jääviä vaihettumistiloja. 

Nyt siis suunnitelmat on karsittu minimiin ja budjetti on 0 euroa. Vain pieniä rautakauppahankintoja tehdään ja sisustus hankitaan itse tehden, vanhoja hyödyntäen, Torista, kirppiksiltä sekä alemyynneistä. Maksaruohokattoa ei tule ja jännä laatikkoikkuna jää pois suunnitelmista. Itseasiassa tänä viikonloppuna rakentelimme ikkunaluuukut tuon laatikkoikkuna-aukon paikalle. Tilan toiminnot ovat edelleen grillaaminen ja hengailu. Tytöt saavat käyttää myös tilaa leikkimökin tapaan. 

Vielä on hurjasti töitä edessä: vanhojen ovien istuttaminen paikoilleen, katon valokatteiden uusiminen sekä maalausta sisä- ja ulkopuolelta. Humalakäynnös on valloittanut sisätilat ja se pitää saada aisoihin. Hytistä tulee valkoinen, vaikka musta kiehtoisi juuri nyt. Valkoinen istuu vaan paremmin tiilitalomme kanssa ja talvella valkoinen Hytti maastoutuu hankeen. Minulla ajatus askartelee jo sisustuksessa ja koitan malttaa, jotta valmis tilakin saa mahdollisuuden ohjata lopputulosta. Inspiraatiota olen ammentanut tästä Stilinspiration- blogin kuvasta sekä Trendenser -blogin kuvastaJassa- matto | Ikea
Lasikarahvi hanalla 2,5 l | Granit
valkoinen led-valoköynnös | Granit (Hytissä on sähköt)
leikkiliesi | Brio
pyöreä juuttimatto | Granit
kokoontaittuvat pöytä ja penkit | Ikea PS 2014
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.