perjantai 24. helmikuuta 2017

Kurkataan mun vaaterekille

Design on pitkäaikainen kiinnostuksen kohde minulle, mutta pukeutuminen ja tyyli ovat myös aina kiinnostaneet. Olen ollut nuorena vaatekaupassa töissä, pääasiassa varastossa. Se oli mieluinen ja opettavainen kokemus. En nyt lähde käymään läpi tyyli- ja pukeutumishistoriaani ;), vaan kerroin pukeutumisestani tänään.

Toivon että omistaisin täydellisen kapselivaatekaapin, capsule wardrobe, mutta todellisuus taitaa olla ihan jotain muuta. Sen olen jo saavuttanut että vaatteita on melko vähän. Vaatekaappini tunnustaa mustaa ja valintakriteerinä on mukavuus sekä helppohoitoisuus. Yhdisteltävyys ja kohtuuhintaisuus ovat myös tärkeitä. Uniformuni muodostuu arkena mustista kangashousuista, t-paidasta tai ohuesta puserosta sekä villatakista. 

En tykkää käyttää röyhelöitä, paksuja neuleita enkä piikkikorkoja ja nehän taitaa olla aika muodikkaita juuri nyt ja näyttävät upeilta monien päällä. Pukeutumista seuraan nykyisin Pinterestistä, Gloria-lehdestä ja jonkin verran blogeista. Omaperäisesti, kauniisti tai tyylikkäästi pukeutuvat ihmiset inspiroivat myös ja heitä bongailen mielelläni. Kuvissa vaaterekillä kevättalven vaatekappaleita ja lempikenkäni, jotka haluan nahkaisena tai kankaisena, sillä jalkineiden on oltava hyvin istuvat tai jalkani alkavat välittömästi kapinoimaan. Kuvissa on kokeeksi ostettu taivaansininen bomber-takki. Pakko myöntää etten ainakaan vielä ole tullut sen kanssa sinuiksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.