sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Carmeen hyvä huuto

Tamara Aladinin kääntömaljakkokokoelmani sai nopeaan tahtiin lisäystä. Kävin ensi kertaa Huutokauppakamari Aikalöytö huutokaupassa ja tein onnistuneen huudon. Sininen Carmen lähti mukaan 16 euron huudolla. Huutokauppakokemus oli kaiken kaikkiaan miellyttävä. Huutoon toivomia esineitä sai näytön aikana merkata Post it -lapuilla ja mukavaan tahtiin kauppa edistyi. Ennakkotarjouksia olisi myös mahdollista tehdä.

Kuvassa on myös tyttöjen nukkekotiin Linnanmäeltä ostettu ledlukuvalo, joka toimii mainiosti myös sähköttömässä nukkekodissa valaisimena. Purkki on Esteri Tomulan suunnittelemalla koristeella oleva Arabian Terttu purkki aikoinaan Oulaisten Weteraanikonepäiviltä hankittu. 

Pitää vielä kertoa. Aloin puhdistamaan kaikkia huutokauppa löytöjäni, kun pieni pala taikasientä jäi Carmenin kukkapuolen pohjalle. Olipa muuten melkoinen pähkäily ja puhina saada sienen pala sieltä pois. Muistui taas mieleeni, että niin ihana kuin kääntömaljakko idea onkin, kukkapuolta ei kannata Carmenissa juuri käyttää, koska sen puhdistaminen on todella hankalaa. Loput huudot esittelyssä sitten myöhemmin.

Edit 1.8.2016. Muistilappu: TÄÄLTÄ ohjeita maljakon puhdistamiseen.

2 kommenttia:

 1. Ihanat Aladinin kääntömaljakot ja herkulliset värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kommentistasi tuli hyvä mieli.
   Kiva blogi sinulla, kävin kurkkiin.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.