lauantai 4. kesäkuuta 2016

Bukowskis Market


Tämä postaus on osa Bukowskis Marketin ja blogiporttaalini IndieDaysin kampanjaa. Materian tajulle tämä on toiveyhteistyö. Mahtavaa että tulin valituksi mukaan.

Minulle Bukowskis edustaa laadukkuutta, ainutlaatuisuutta ja aitoutta. Aikanaan seurasin innolla Ruotsin Bukowskin toiminnasta kertovaa TV-sarjaa. Usein vierailen Bukowskisin sivuilla etsimässä inspiraatiota ja tietoa. Parhaiten sivujen antia voi hyödyntää kun rekisteröityy asiakkaaksi. Aivan mahtava on Bukipedia, jossa paljon tietoa taiteilijoista ja suunnittelijoista. Sieltä saa ammennettua design tietoutta upeiden kuvien kera.

Bukowskis Marketiin voi ilmoittaa korkeimman tarjouksesi eli enimmäistarjouksen: Ilmoita ylin tarjous, jonka olet valmis tekemään kohteesta. Korotusautomaatti hoitaa loput. Aina, kun joku toinen asiakas tekee uuden tarjouksen, korotusautomaatti tekee puolestasi alimman mahdollisen tarjouksen määrittämääsi korkeimpaan tarjoukseen eli enimmäistarjoukseesi asti. Täällä on korotuksista hyvä info ja esimerkkejä. Voittaneen tarjouksen lisäksi peritään provisio ja vasaramaksu. Joidenkin taideteosten hintaan voidaan lisätä myös jälleenmyyntikorvaus. USEIN KYSYTTYÄ kohdasta löytyy lisätietoa ostamisesta ja myymisestä selkokielellä.

Katsastin tämän hetkistä designtarjontaa ja valikoin yhdeksän herkuinta. Aika kiva olohuoneen alku ;)Alvar Aallon Artekille suunnittelema seinähylly 112B, kolme kappaletta mustana.

Pari ihastuttavia Borénsin messinki seinälamppuja.

Ihanan sirot Yngvar Sandstömin yöpöydät Triva-sarjasta, NK tavaratalon tuotantoa vuodelta 1961. Sopisivat hyvin myös sivupöydiksi.

Itsun lattiavalaisin messinkiä.

"Munkki" nojatuolipari valmistaja Oy Stockmann Ab, Keravan puusepäntehdas, 1900-luvun puolivälistä.

"Munkki" nojatuoli valmistaja Oy Stockmann Ab, Keravan puusepäntehdas, 1900-luvun puoliväli.

Kesäkuun alussa joku onnellinen huusi Bukowskis Marketista Lisa Larsonin kasvomaljakot hintaan 236 EUR.

Samoihin aikoihin joku huusi Bukowskis Marketista erittäin ajankohtaisen Rut Brykin signeeratun seinäreliefin hintaan 1 563 EUR.

David Rosenin senkki tiikkiä. Upea myös sisältä. Bukowskis Marketissa voit siis ostaa myös Ruotsin puolen tarjonnasta.


Kuvat lainattu Bukowskis Marketin sivuilta.
6 kommenttia:

 1. Kauniita design -tuotteita.Meille ottaisin näistä monta.

  VastaaPoista
 2. Ja tämä on vain pieni poiminta tarjonnasta.

  VastaaPoista
 3. Bukowskis market on tuttu paikka ja aika säännöllisesti tulee jotain esinettä seurattua -mutta yhtäkään huutokauppaa en vieä ole voittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä toivotellaan huuto-onnea!
   Kyllä se vielä tärppää.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.