torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukortit punaiseen kuoreen 14.12.

Lähetä 0,80 € kotimaan joulukortit viimeistään 14.12.2015 punaisessa kuoressa. Ykkösluokassa lähetettävät joulutervehdykset ehtivät jouluksi, kunhan saat ne postin kyytiin viimeistään maanantaina 21.12.  Jos korttien lähettäminen jää viime tippaan, postimerkiksi voi laittaa myös ihania Kädentaidot-merkkejä.Yllä olevasta linkistä myös muita hyviä vinkkejä joulukorttien lähettäjille.

Minä kerään myös joulukortteja ja kauneimmat niistä ilmestyvät moodboardille joulun tullen. Tämän vuoden suosikkikortti on Blawhi Graphicin mustavalkoinen himmeli. Joulukortit siis ostetaan meillä, mutta ne on jokaiselle läheiselle huolellisesti valikoitu.

P.S. olen näymmä ulkoistanut ja delegoinut bloggaamisen; vasta lähetin ystäväni Katja näyttelyyn ja sain ihanat kuvat juttuuni Nallesta, lisäksi tämän jutun toinen kuvan on ottanut mieheni, joka sattui olemaan kotona valoisan aikaan. ;)

6 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja;himmelikortit erityisesti!Itse laitan joitakin jouluaskartelujani korttien sijaan ja joitakin kortteja on jo valmiiksi myös ostettuina.

    VastaaPoista
  2. Nuo KÄDENTAIDOT-postimerkit ovat aivan hurmaavan ihania!

    VastaaPoista
  3. Ihania kortteja, himmeli on kyllä sairaan hieno.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.