maanantai 29. kesäkuuta 2015

I kiss TRE

Oltiin pitkäviikonloppu Tampereella. Majoituttiin 45 neliöisessä Forenomin CITY Suitessa ja hyvin sopi meidän perheelle, kun saunakin löytyi. Aluksi epäröin varausta, koska haluan lomalla valmiiseen aamiaispöytään, mutta läheisen museon kahvila Amurin Helmi korvasi hyvin puutteen. Läheltä löytyy myös Sale, Valintatalo, R-kioski, grilli ja Väinö Linna leikkipuisto. 

Pääkohteena oli majoituksesta kävelymatkan päässä oleva Särkänniemi ja Koiramäki. Delfinaariossa vierailtiin myös. No mukavaahan siellä oli. Meillä on periaatteena lomalla, että huvittelun ja shoppailun lisäksi myös museoita, historiaa ja luonnonnähtävyyksiä. Yöpaikan vieressä onkin Tampereen taidemuseo vanhassa viljamakasiinissa ja siellä Kumiankka veistos sekä Muumi näyttely. Tällä kertaa Tampereen reissulla erityisen vaikutuksen teki Tuomiokirkko ja muukin kaupungin arkkitehtuuri. Sunnuntaina vierailimme vielä Pispalanharjulla nauttimassa siellä olevan Vesisäiliönmäen leikkipuiston näköaloista. 

Oululaiselle Tampere tarjoaa shoppailumahdollisuuksia mm. Tiger Storen rautatieaseman lähellä ja Koskikeskuksessa, Indiska Hämeenkadulla ja tietysti Etelään menevän moottoritien varressa Ikean. Ostoksissa kerron tulevissa postuksissa.
2 kommenttia:

 1. Oih, kiva kuulla mukavista hetkista Mansessa! Olen viimesenpäälle tampereen tyttöjä, vaikka nykyisin lähikunnassa asunkin. Olen seurannut tuon Suiten rakennusta ihan alusta lähtien (työmatkan varrella) ja kiva kuulla, että se on ollut mukava paikka. Ja Amurin helmi on <3
  Se, mistä olen lapsen kanssa ollut tosi yllättynyt, että täällä on ihan hirmusti kivoja puistoja! Siis näitä kaupungin ylläpitämiä. Aika lähellä olisi ollut myös Pikku Tiitisen puisto Näsinkalliolla. Tuota Pispalassa olevaa puistoa kutsumme "Robin puistoksi", koska popparin yksi musavideo on kuvattu siellä ja vanhempani asuvat siinä ihan lähellä, joten vierailemme siellä usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä hyvä lomamatka Tampereelle, jossa on muuten todella kattava leikkipuistoverkosto. Oulusta ollaan, Hesassa on asuttu ja Tampereella tosi usein vierailtu :) "Robin puiston" näkymät ovat jotain uskomaton näin aakeella, laakeella Oulun seudulla asuvalle.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.