tiistai 29. heinäkuuta 2014

Leikkihuoneesta lastenhuoneeksi

Niemen tehtaiden nuorisosänky 756 hankittiin Tori.fi kautta ja lomapäivien ohjelmiin on kuulunut aamupuhteina ensin hiontaa ja viime päivinä maalausta. Hiontaa on tehty sekä tasohiomakoneella että käsipelillä. Maalaus tehtiin pienellä vaahtomuovitelalla Teknoksen Futura Aqua 40 maalilla. Jälkiviisaana totean, että jos ryhtyy kovasti hiomaan, kannattaa ehdottomasti pohjamaalata. 

Sängyn koko 65x165 cm on patjan hankinnan kannalta haastava. Patjaksi haimme Ikean Vyssa skönt patjan, joka on kooltaan 70x160 cm. Vähän pursuaa, mutta patja on laadukas ja halutessa voisi hieman kaventaa ja laittaa takasin päällysteen sisään.

Tytöt ovat ihastuksissaan ja vanhemmatkin tykkää. Sängyn koko on kivan kompakti ja huoneeseen jää tilaa leikeillekin. Rohkeus ei vielä ole riittänyt yöuniin uudessa sängyssä erossa vanhemmista, mutta kait sekin päivä koittaa ennen rippikouluikää. Huoneeseen on duunattavana myös muuta, niistä myöhemmin kun valmiiksi saadaan.


 

6 kommenttia:

 1. Minäkin olen nukkunut lapsena Niemen tehtaitten sängyssä, tosi malli taisi olla vähän eri. Joka tapauksessa kivalta näyttää tuo maalattu sänky. Teidän täytyy kokeilla aluksi päiväunia uudessa sängyssä, ehkä siihen on pienempi kynnys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja mieheni ollaan myös kasvettu Niemen tehtaiden sängyissä.
   Päiväunilla aateltiin huijata tytöt lastenhuoneen asukeiksi ;).

   Poista
 2. Ihana sänky ja hyvää työtä oot tehnyt. Taatusti ollut kova homma. Mäkin käytän lähes tyystin noita vaahtomuovisiveltimiä, kun en tykkää pensselin jäljistä. Kyllä ne tytöt noin hienossa sängyssä viihtyy ennen rippikouluikää ;) Pidän peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaahtomuovitelaan tottuu, jää sivellin käyttämättä.
   Jälki on tasaisempaa.
   Toisaalta minusta on kiva kun tytöt tuhisee yöllä vieressä, mutta aika aikaansa kutakin.

   Poista
 3. Erityisen onnistunut tuo maitohorsmapostauksen alimmainen kuva. Siinä on syvyyttä, onnistuneet värit ja hieno tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillalta pikaisesti räpsitty kuva, joka olikin aika onnistunut otos.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.