sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hyllykössä 1306

Kesän merkiksi asettelin energistä keltaista hyllyyn. Ruohosipulin kukat on omasta maasta.
6 kommenttia:

 1. Hyvät yhdessä keltainen ja turkoosi - näyttää raikkaalta. Erityispisteet nerokkaasta lelun käytöstä oivana osana asetelmaa ja asuntovaunu sisältää mainiosti ajatuksen kesästä! :)

  Asetelmat ovat taitolaji, olen tainnut ennenkin kommentoida, että tykkään, kun esineet muodostavat ryhmiä ja tyhjääkin tilaa uskalletaan käyttää. Nuorna tyttönä itsekin (mihin nyt joissain blogeissa katse kiinnittyy) asettelin tavaroita tarkkoihin riveihin tarkkojen välimatkojen päähän toisistaan ja tylsältähän se näytti. Mutta tosiaan, jokainen omalla tyylillään ja makuasioita ovat, minä vaan tykkään tuommoisista ryhmittämisasetelmista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan hulluina metallisiin autojen pienoismalleihin ja sen tarkoituksen asetelmassa olet oivaltanut juuri niinkuin tarkoitin.

   Asetelmien teko on terapeuttista, mutta lopputulemasta en virka mitään. :)

   Poista
 2. Auto asuntovaunuineen on kyllä mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain :).
   Mutta jos pitää valita, mieluummin kesämökki.

   Poista
 3. Kiva sommittelu, ja samaa mieltä kuin edelliset, että tuo auto asuntovaunuineen on kertakaikkiaan mainio : ) Itselläni on keltainen ollut tämän kesän hitti tehostevärinä, ja tänään juuri katselin kaupassa sitruunankeltaista jalallista Kastehelmikulhoa, että pitäisköhän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Keltainen lasi kiehtoo juuri nyt.
   Itse olen katsellut sillä silmällä Kastehelmi sarjan keltaista kynttilälyhtyä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.