lauantai 23. maaliskuuta 2013

Inspiraatio NYT 1303

Tällä kertaa minua innostaa klassiset lasioviset keittiön kaapit, Marimekko myymälän tuleminen Ouluun ja eräs tietty sänky. Näillä ei nyt sitten tällä kertaa muuta yhteistä nimittäjää olekaan, kuin se vain että pyörivät mielessä alati.


  • Meillä on moderni ja pelkistetty keittiö, mutta minusta myös nämä klassiset lasioviset keittiönkaapit, erityisesti tumman harmaina, näyttävät todella hyviltä. Siivouspäivänä en kyllä näihin vaihtaisi, mutta jos asuisin ennen toista maailman sotaa valmistuneessa kodissa tai niitä tyylejä jäljittelevässä kodissa, harkitsisin vakavasti.

  • Näin mahtavat teippaukset löytyy Oulun Rotuaarilta Vima tavaratalon kulmauksesta. Marimekon myymälä tulee Ouluun ja täällä yksi kanta-asiakkaaksi hinkuva odottaa malttamattomana. Hieman intoa laimentaa Marimekon ilmoitus keskittää tuotanto Herttoniemeen ja yhteistoimintaneuvottelujen aloittaminen Marimekon Sulkavalla ja Kiteellä sijaitsevissa tuotantolaitoksissa. Tahtoo ostaa jatkossakin pääosin Suomessa tuotettuja marimekkoja.
  • Kävin Kodin1ssä Anno tuotteiden ostoksilla ja ihastuin täysin jo kuvastossa bongaamaani Casual metallisänkyyn 160x220cm. Meillä on hyvä sänky, eikä sängyn ostaminen ole mitenkään ajankohtaista, mutta kun ihastuin. Mielestäni vuode on täydellinen vaikkakin hinta noin 1769 € on suolainen, tosin nyt tarjouksessa 1399 euroa. Katsokaa nyt tuota päätyä ja metallin siroutta. On se ihana!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.