maanantai 19. maaliskuuta 2012

Sininen Korento


"Taiteilija Klaus Haapaniemen Iittalalle suunnittelema taianomainen Korento-kuvio jatkaa elämäänsä ajankohtaisessa sinisessä sävymaailmassa. Klaus Haapaniemen sininen versio Korento-kuviosta täydentää Iittalan sävymaail­maa ja jatkaa Iittalan vahvojen printtikuvioiden valikoimaa. Sarjan uudet sävyt antavat paljon mahdollisuuksia mielenkiin­toisiin yhdistelmiin sekä Iittalan vuoden 2012 lasivärien että Iittalan perustuotevalikoimaan kanssa.

Stockmannin Helsingin tavaratalon Argoshallin maaliskuun teema on 16.-25.3.,”Iittalan Taika”, jonka visuaalisuus on Klaus Haapaniemen käsialaa. Argoshallissa on myynnissä myös ainutlaatuinen ja rajattu kokoelma Nuutajärven lasinpuhaltajien ja Klaus Haapaniemen yhteistyössä toteuttamia suupuhallettuja uniikkilasiteoksia.

Sininen Korento on sesonkituote, se on myynnissä huhtikuun puolestavälistä vuoden 2012 loppuun. Tuotteet ovat ennakkomyyn­nissä Stockmannin Argoshallissa maaliskuun tapahtumasta alkaen."

Tämä sininen versio uppoaa minuun paremmin kuin se oranssi-vihreä. Lautasten erilaisuus miellyttää myös.


Novelties from Iittala Blue Korento by Klaus Haapaniemi.3 kommenttia:

 1. Nyt on liian paljon pientä piperrystä minun makuun, sekavaa levotonta. Vaikka kauniisti hän piirtää.

  VastaaPoista
 2. Juon korennosta aamuteeni ja tämän kupin hankin välittömästsi toiseksi aamuteekupiksi. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Ninnu: Mulla on kans hieman sulattelua näissä kuvioissa. (Puhuu nainen, jolla on jokapäivä käytössä Paratiisi-astiasto.)
  Olen miettinyt onkohan makuni hieman vanhanaikainen ja liian funtionaalinen... Tyttäreni keräävät näitä varmaan 25 vuoden kuluttua;).
  Aikku: Mukavaa sinistä aamutee hetkeä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.