torstai 2. helmikuuta 2012

Salaiset blogit

Olen saanut KirstallinKirkkaat Ideat -blogin Nipsulta haasteen kertoa 4-5 blogia, joista pitää. Niin, ja lukijoita näillä ei saisi olla 200 enempää. Kiitos haasteesta.

Minun suosikkiblogit löytyy tietysti blog rollista, eikä lukijoiden määrä ole kriteerini, vaan kiinnostavat kuvat ja iskevät tekstit. Itse asiassa, aika moni bloggari on jättänyt lukijagadgetin pois. Mutta Nipsu taitaa tarkoittaa niitä salaisia blogeja, joita on juuri löytänyt. Tässä mun TOP5:
 1. Le spleen de paris on Via Liivian Pariisin-ikäväruikutus blogi ja siinäkin on aivan ihanat kuvat.
 2. Moderni Mummola löytyi Vihreä talo blogin kautta. Raikkaat kuvat ja ei vielä paljon lukijoita.
 3. Sitruunahappoa blogrolliin olen päässyt. Kiitos. Nuoren tytön raikas lifestyle -blogi.
 4. Lasinkeräilijän Blogi on löytynyt 70-luvulta, päivää! blogin kautta. "Vanhojen lasiesineiden keräilijät ry:n ylläpitämässä Lasinkeräilijän blogissa on vaihtuvia ajankohtaisia artikkeleita vanhoista suomalaisista lasiesineistä ja niiden keräilystä sekä näihin liittyvistä tapahtumista."  Paljon hyödyllistä tietoa lasin ystäville.
 5. Convoy on pelkkiä kuvia sisältävä sivusto. Lieneekö blogi lainkaan. Vähän kuin Pinterest. Mahtavia vanhojen urheiluautojen kuvia, muotia, sisustusta ja kaikkea ihanaa...
Ja kauniiksi lopuksi yksi kuva omasta kuva-arkistosta ja toinen Pinterestin aarrearkusta/ runsaudensarvesta (houzz.com).


2 kommenttia:

 1. Oh, ihania haasteita :) Kiva aina kun tulee näitä blogi listauksia- tilaisuus tehdä uusia tuttavuuksia/löytöjä! Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä. Kiva kun löysit haasteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.