perjantai 14. elokuuta 2015

KULLA onnisti

Tässä taannoin vaihdoimme Ennen kanssa mielipiteitä Ikean Kulla valaisimesta. Mainitsin silloin, että minulla on sarjan pöytälamppu hakusessa. Ja eipä aikaakaan kun sellainen ilmestyi myyntiin Tori.fissä. Minua onnisti ja sain ostaa valkoisen valaisimen, johon ihastuin aikanaan nähtyäni sen Auroran kodissa. Kodin hallin tikkipöytä ja Kulla valaisin ovat jääneet lähtemättömästi verkkokalvolleni ja olen toivonut törmääväni tuohon Ikean valaisimeen, jonka valmistus on jo lopetettu.

Himmennettävä valaisin sijoittui tässä vaiheessa leikkihuoneeseen. Toivottavasti se viihtyy meillä hyvin, se tuli nimittäin meille erittäin kauniisti sisustetusta kodista. Bloggarin olisi tietysti tehnyt mieli kuvata siellä, mutta en tajunnut/kehdannut pyytää lupaa.


2 kommenttia:

 1. KAUNIS lamppu, ja ihailen edelleen tuota Kanteleen kutsuasi :)
  Tiedän meneväni huomenna kylään erittäin fantsuun kotiin täynnä pieniä ihania yksityiskohtia, mielessä kävi jo, että jos saisin vähän kuvailla, mutta en edes ystäviltä kehtaa moista pyytää... Tiedä, vaikka olisivat otettujakin! Mutta ihmisten kodit on niin intiimiä kamaa, että ei voi ottaa riskiä.
  Iloa ja onnea Oulun suunnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanteleen kutsu on muuten kirppislöytö. Itse asiassa ensimmäisiä tehtyjä löytöjä tähän kotiin.

   Miksihän sitä ei vaan reippaan rohkeasti kysy kuvauslupaa.
   Pyyntöhän on jo jokatapauksessa sama kuin kohteliaisuus "teillä on ihana koti".

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.