torstai 24. huhtikuuta 2014

Lykästi Kontissa

Punaisen ristin Kontin hinnat ovat monesti pilvissä, onneksi leluja, kirjoja ja huonekaluja saa vielä edullisesti. Viime käynnillä hyllyssä odotti minua iloinen yllätys: lasikupu hinnaltaan puolitoista euroa. Olisiko hullun halpaan hintaan ollut syynä alustan puuttuminen, mutta minulle se oli täydellinen osuma. Tämän kuvun suojaan tulee syntymään vielä monta hienoa asetelmaa.8 kommenttia:

 1. Hyvä löytö! Täällä koitetaan vältellä kirppiksiä ja hankkiutua tavarasta eroon. Niiiiin vaikeeta pysyä poissa Fidoista ym.

  VastaaPoista
 2. Mitä enempi kirppiksiä kiertää sitä krantummaksi tulee.
  Toisaalta vain käymällä riittävän usein voi tehdä hyviä löytöjä.
  Minulle kirppikset ovat myös ideoita synnyttäviä paikkoja.
  Tuo tavaroiden vähentäminen nousee ainakin minulla juuri näin keväällä pintaan.

  VastaaPoista
 3. Hieno on. Mutta miiiiiiistä olet tuon hyllyn löytänyt ja etkö myisi sitä pois? ;) Itselläni samainen yhden hyllyn versiona. Tuli kaupan päälle asunnon mukana kellarikomerosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on hankittu Oulusta Pikku-Liinusta. http://www.pikku-liinu.fi/verkkoputiikki/?
   Olen pari kertaa nähnyt blogeissa tätä muillakin, esimerkiksi Minnalla Time of aquarius blogissa on valkoiseksi maalattu nelihyllyinen. Odota kärsivällisesti, kyllä niitä tulee vielä vastaan. Siinä uskossa minä ainakin odottelen toista. ;)

   Poista
 4. Loistolöytö! Samaa mieltä olen muuten Kontin hinnoista, ovat välillä todellakin pilviä hipovia mutta joskus tosiaan lykästää :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis lasikupu! Tuollaisella tasolla kirppishintojen pitäisikin olla, antiikki- ja designliikkeet ovat sitten asia erikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasikupu on tähän mennessä tämän vuoden paras kirppislöytö.
   Hinnoista olen samaa mieltä kanssasi.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.