tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuoretta, lämmintä leipää

Joko olette maistaneet Lidlin paistopisteiden tuotteita. Uteliaana kävin ostamassa sekä suolaisia että makeita tuotteita ja pidin kovasti. Hinnat on kohdillaan, tuotteet isoja ja maku hyvä.

On luksusta saada tuoretta leipää pöytään arkena. Meillä ruokakaupassa käydään viikonloppuna ja ostetaan silloin reilusti. Sori vaan, kauppajonossa takana olevat. Viikolla käydään sitten yhden kerran täyttämässä varastoja maidolla ja leivällä. Leipä valitaan aika lailla sen mukaan missä on mahdollisimman pitkä "parasta ennen" -päivä. Lisäksi vapaapäivinä puuron lopuista pyöräytän toisinaan sämpylöitä ja on meillä yleensä jotain pakasteitakin kuten patongeja ja piirakoita kaiken varalta. Pidän leivästä.


6 kommenttia:

 1. Todellakin olen maistanut Lidlin leipää, ensimmäisen kerran jouluna. Ja olimme koko porukka erittäin positiivisesti yllättyneitä, leipä oli monta kertaa parempaa kun muiden paistopisteiden tuotteet! Nam*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulle Fasutkin kelpaa, mutta Lidlin hinta-laatu on omaa luokkaansa.

   Poista
 2. Ommm... herkullista. Itsekin olen ollut positiivisesti yllättynyt ko. ketjun ko. pisteisiin. Hinta-laatu kohtaa todella!

  VastaaPoista
 3. Nykyään käydään enimmäkseen Lidlissä ja tähän on vaikuttanut erityisesti kaksi syytä: 1) Lidlin paistovalmiit leivät (moniviljapatonki, maalaisleipä sekä tummmempana ja vaaleampana) ja 2) laktoosittomat tuotteet (maito, piimä, rahka, kermaviili). Samat tuotteet toisessa kaupassa ovat sen verran kalliimpia, että kyllä vuoden mittaan säästöä tulee. Onneksi meidän hoodseille tulee keväällä/kesällä oma laatikkomyymälä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan kauppojen suhteen olla sekakäyttäjiä. Ostetaan Lidlistä ja Suomen kahdesta suurimmista kauppakeskittymistä.
   Lidlistä ostan juurikin maitoa, tosin nyt en ole tarkistanut vieläkö on edullisempaa. HeVitiskillä on yleensä hyvälaatuista tavaraa edullisesti. Kahvia ja mehuja lähtee mukaan myös.
   Meillä Oulussa on usempikin Lidl, ei tosin lähikauppana, mutta paistopisteitä löytyy vasta yhdestä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.