keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Paita pukee lapset

Onko teillä tapana hankkia Pääsiäiseksi kevään ensimmäiset uudet vaatteet.

Olen aikoinaan joutunut tilanteeseen, jossa kaikille muilla oli yllä kevät uutta ja minulla vielä talvikamppeet. Tunsin itseni tunkkaiseksi ja nuupahtaneeksi. Siitä lähtien olen pyrkinyt aloittamaan Pääsiäisenä kevätkauden puketumisessa edes asusteiden osalta.

Kuvissa on tyttärieni kesäpaidat; kukkarintainen paita, jossa muurahaisenpolku helmassa on KappAhlin tämän kevään mallistosta ja yläosasta kirjailtu muutaman kauden takainen HenkkaMaukka. Olin niin iloinen kun löysin tuon uuden paidan. Nyt molemmilla tytöillä on pukevat paidat, jotka ovat mukavat päällä, mutta silti jopa juhla siistit. Pidän kovasti tälläisista klassikko vaatteista osana lasten vaatekaappia. Jos tulisi samanhenkinen aikuisille vastaan, ostaisin.

2 kommenttia:

  1. Meillä nuorempi tytöistä on yrittänyt vaihtaa kesävaatteisiin jo ainakin kuukausi sitten, mutta äiti vielä jarruttelee, kun ulkona on alle viisi astetta lämpimän puolella. Edustavan näköiset nuo paidat ja sopivat hyvin yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on jo aurinkoisia päiviä ollut, mutta kun ulos menee viima on hyinen. Vielä ei ole edes välikausi kenkiin vaihdettu, mutta toivottavasti pian.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.