keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lei - Arabian ja Finlaysonin yhteistyö

Arabia ja Finlayson yhdistivät osaamisensa. Arabian uutta kesäsesongin astiasarjaa koristaa Finlaysonin suunnittelijan Anu Kanervon Lei-kuosi vuodelta 2010.  "Lein suunnittelussa minua inspiroivat vahvasti luonto ja erityisesti trooppiset kukat. Lei-kuosissa oleva kukka on hibiskus, Havaijin kansalliskukka. "

Arabian astioita on saatavana 15.4.−31.8.2013 välisenä aikana. Finlaysonin Lei-tuotteet Kevät−Kesä 2013 -mallistossa ovat kokoessu, tabletti, kauppakassi, pussilakanasetti, koristetyynynpäällinen ja Lei-kangas, leveys 150 cm, 100 % puuvilla.

Kiva että suomalaiset brändit ovat löytäneet toisensa. Tästä yhteistyöstä voi syntyä vaikka mitä.8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen uutinen, vaikkei tuo kuosi kyllä itseäni ihan vakuuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten minkä Arabian kuvion haluaisit kankaana?
   Ja minkä Finlaysonin koristavan esim. Teema mukia?

   Mulle mustavalko Paratiisikangas kävisi ja
   se mustavalkoinen sarjakuva, joka kuvaa nukkumista -kuosi mukiin.

   Poista
  2. Mustavalkoinen Paratiisi toimisi varmaan erinomaisesti kankaana ja Piilopaikan kuvista voisi varmaankin sommitella kankaankin. Kotikaupunkimukien kuvion voisin kuvitella verhokankaaseen ja Runo-astioiden kukat pöytäliinaan. Coronna sopisi varmasti mukeihin ja nyt vahakankaana mallistossa oleva Pop-kuvio on Marimekon astioiden koristelun tyylinen. Elefantista taas saisi kivan lastenastiaston :)

   Poista
  3. Piilopaikka olisi tosi hyvä. Sulla on mun aatokset ;).

   Poista
 2. Tykkään ideasta ja toteutuksestakin. En kyllä nyt ostaisi, mutta se johtuu vaan astioiden paljoudesta. Värit ovat makuuni, erityisesti vihreän ja roosan (vai pinkin?) sävyt, sininen menee siinä mukana. Kannussa tuo kuvio jotenkin pääsee eniten oikeuksiinsa minusta, kun kuvio on näyttävä voi toteutuskin olla, mutta onnistunut on toki pienempikin kuvointi.

  Lisää tällaisia yhteistyöjuttuja suomalaisille yrityksille vaan puolin ja toisin! Juurikin Riikalle mainitsemasi Arabian Paratiisi-kuvio kankaalle painettuna olisi ah niin mahtava, siis mustavalkoisena minäkin tykkäisin. Miltähän Finlaysonin klassikot Coronna ja Taimi näyttäisivät astioissa... varmaan hyviltä. Mitä luulet? Sinulla kun on tuota hahmotus- ja värisilmää (tämä ei ole mielistelyä, pohtiminen on minusta kivaa keskustelua ja oma kolmiulotteinen näkökykyni/hahmotus on vähän silleen ja tälleen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taimi kankaan kukan keskustat taittuisi astiakuvioksi. Coronna kävisi varmaan mukiin, mutta lautasessa voisi olla hassu. Pohtiminen on kivaa ;).

   Poista
  2. No kyllä alkaisi löytyä kaapeista tilaa, mikäli vaikka Teema-mukia saisi Coronna-kuosilla ja ylläriylläri - mustavalkoisena. :) Kulmikas kuvioini ei taivuttaisi Coronnaa todellakaan oikein muuhun, mutta Taimi-kuosin kylläkin saisi aika moneen muotoon.

   Toivottavasti tuo yhteistyö poikii lisää jatkossakin.

   Poista
  3. Toivotaan yhteistyön jatkoa, edes näin kausituotteissa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.