keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Meidän Wirkkalat haaste

Esittelen nyt tässä kaupoista ja huutokaupoista löytyvien Tapio Wirkkala tuotteiden jatkoksi oman säälittävän pienen kokoelmani. Onneksi juhlavuoteen on vielä pari vuotta, joten vielä kokoelmaa ehtii kartuttaa ;).


 • Kortit Tapio Wirkkalan tuotteista 90-luvulta, muistaakseni Taideteollisuus museosta ostettu. Kuvissa Kanttarelli maljakko ja Suokurppa pienoisveistos. 
 • Sininen karahvi Espan Iittalalasta ostettu.
 • Ultima Thule lasit ovat tulleet astiakaappiin mieheni mukana. Minä tykkään niistäkin.
 • Lopuksi Ultima Thule jääpalanokka kaadin kirppikseltä vasta löydetty puoleen hintaan. Me, lucky!        Tosin joudun tämän astian kohdalla luopumaan periaattestani "vain, jos se kestää astiapesukoneen".   Kaadin on tarkoitettu kylmien ja viileiden juomien tarjoiluun, ja se puhdistetaan käsinpesulla.


Ex-minimalisti Riikka teki tosi mahtavan Wirkkala löydön syksyllä Saksasta kirpparilta, katso

Teen tässä kaikille bloggareille avoimen haasteen esitellä kotinsa Wirkkalat. 
Jos tartut haasteeseen, laitathan tiedon kommenttiboxiin.7 kommenttia:

 1. Onhan sinulla jo alku keräilylle, ja pikkuhiljaa se kokoelma siitä karttuu. Vaikka tunnistan hyvin tuon tunteen. Mutta toisaalta, onhan sitten mistä iloita, kun kokoelma ei ole vielä valmis ja siihen tekee uusia löytöjä. Itseltä ei Wirkkalaa löydy (ainakaan vielä...), mutta eihän sitä koskaan tiedä, keräilykohteilla kun on tapana laajentua. Laittelin muuten alkuviikosta blogiini postausta, jossa vilahtaa myös Wirkkalaa, jos haluat kurkata.

  Terkuin
  Mirva

  VastaaPoista
 2. Mie en varsinaisesti tartu haasteeseen, mutta miulta löytyy postaus, josta löytyy meille eksyneet Wirkkalat: http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/01/ice-ice-baby.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin heti katsomassa.
   Mahtavat. Minulle nuo jälkkäriastiat oli uusi tuttavuus.

   Poista
 3. Kyllä tuon kannun kohdalla kannattaakin tehdä poikkeus sääntöön. Hieno löytö! Harmi kyllä mulla jäi silloin kirppisellä paras löytö eli se valkoinen maljakko ostamatta... Voisin tarttua haasteeseen kunhan ehdin, vaikkei meiltäkään Wirkkalaa kovin paljon löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva nähdä sinun Wirkkalat.
   Se maljakko olisi mennyt minultakin ohi, en oikein tunne hänen Rosendahlin tuotantoaan. Ehkä sellainen tulee vielä sinua vastaan. Luulen että juuri Rosendahlin tavaroita löytyy keskieuroopan kirppiksiltä todennäköisemmin kuin Suomesta.

   Poista
  2. Riikan Wirkkalat kannattaa katosa täältä
   http://exminimalist.blogspot.fi/2013/06/meidan-wirkkalat.html

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.