sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Inspiraatio NYT 1304

Tämän kuukauden innoituksen yhteisinä teemana voisi olla vaikka värit. Minun mielessäni on selvästi perusvärit tummumassa ja toisaalta haalustumassa pastilleiksi. 

 • Kun näin Kotilon blogissa näitä Pantonen värikortteja, minulle tuli valtava hinku saada niitä itsellenikin. Kun hetken surffailin netissä oli Pantonen 100 värikorttia matkalla postissa minulle Adlibriksestä. Nyt minä voin taikoa ilmoitustaululle mitä ihanampia värikompinaatioita mielialani mukaan. Mahtavaa! Muuten Say Yes kortti on tulostettu myös Kotilon mallin pohjalta. Tupla kiitos Kotilon Johannalle!
 • Avotakassa 04/2013 oli sisällöllisesti erittäin asiallisia juttuja. Olin aivan fiiliksissä kun löysin lehden kautta ulkomaalaukseen tarkoitetut värikartat Tikkurilan sivuilta sekä Helsingin kaupungin värikaavan. Jos olet ulkomaalaus aikeissa, katso ihmeessä nämä. Minulle kysyiset värit kelpaavat kyllä sisätiloihinkin.
6 kommenttia:

 1. Onpa kauniita muurettuja sävyjä noissa julkisivuvärimalleissa, ja Pantonen korttilaatikkoa vähän kadehdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.
   Pantonen kortit oli kyllä hintansa väärtti ostos.

   Poista
 2. Hihii! Nuo pantone-kortit tuottaa mulle vieläkin iloa joka päivä, vaikka ostamisesta on jo pari kuukautta. Say yes on kiva korttikoossakin näköjään! Yess!

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuop Pantone-kortit ja uskomattoman kauniita sävyjä myös Tikkurilalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.
   Molempiin on aina hyvä palata, kun haluaa väriterapiaa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.