lauantai 20. toukokuuta 2017

Miranda-kulho

Heikki Orvolan suunnittelema Miranda-sarjani sai uuden tulokkkaan, kun Kontti oli puolittanut ison kirkkaan kulhon hinnan. Kivasti se solahti Birger Kaipiaisen Apila-purkin ja vedenvihreän Kastehelmi-kynttilälyhdyn kaveriksi. Samalla reissulla ostin myös pitkään haaveilemani Suomen taide 1-6 kirjasarjan 45 eurolla! Kaksi toivetta täyttyi siis tänään.

6 kommenttia:

 1. Miranda on niin kaunis <3. Saako kysyä paljonko tästä köyhdyit? Kannoin itse samanlaista tummanvihreää korissa kirppiksellä, hintaa olisi ollut 39 euroa. Löytyi kuitenkin niin paljon kaikenlaista että jäi Miranda ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin maksamaan vielä euron enempi kuin sinun ostoskorissa ollut, vaikka hinta oli puolitettu. Hintansa väärti on. Kontissa epäilivät että värillisenä olisi mennyt paremmin kaupaksi. Saattaa olla totta, mutta minulle tänä kirkas oli juuri se oikea.

   Poista
 2. Kaunis kun mikä. Nämä kipot vievät vaan niin tuhottomasti tilaa, että pitää koittaa rajoittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttää kyllä silmää.
   Keräilyharrastuksella on tiettyjä seuraamuksia ;)

   Poista
 3. Miranda on ihana! Ystäväni sitä hiljalleen keräilee ja välillä teen löytöjä hänelle. Välillä mietin myös, että pitäisikö kerätä itselle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin semmoisia jänniä pieniä tarjoiuluvateja Mirandasta vihreänä ja jäin miettimään että vihreä Mirandakin olisi aika ihana.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.