Makean leipominen on minulle melko harvinaista, mutta nyt tuli vastaan resepti, joka oli pakko kokeilla: suolaiset kolaneliöt. Pyrin leipomisessa noudatamaan ohjeita melko tarkasti. Sen verran piti säätää etten löytänyt crunchy maapähkinävoita enkä muscovadosokeria vaan korvasin ne tavallisella maapähkinävoilla johon murskasin mukaan suolattuja maapähkinöitä ja sokerina käytin Lidlin ruokosokeria.
Tuo kinuskitäytteen keittäminen meinasi olla ihan ylivoimaista. En tiedä miksi, olikohan liian alhainen lämpö, mutta jouduin hämmentämään päällistä lähes tunnin, Usko meinasi loppua, mutta lopputulos oli kyllä kaiken vaivan arvoista.
Oi mitä herkkuja. Tuota muscovadosokeria itsekin kerran metsästin kissojen ja koirien kanssa silti sitä löytämättä. Mikähän taika moisessa sokerissa on kun monessa suklaaohjeessa suositaan kyseistä sokeria.
VastaaPoistaHerkkua oli kaloreita ei kannata laskea.
PoistaMiuscavadosokeri on sellaista tummaa sokeria,jossa on kuulemma lakritsimainen sävy.
Joku hipsterisokeri ;)