torstai 10. maaliskuuta 2016

Mustalla pohjalla kasvitiedettä

Vierailin Oulun juna-asemalla sijaitsevassa Taito Shop Maakarissa katsastamassa Ebba Masalinin kasvitauluaiheisia tuotteita: oli paperijulisteita, pahvitettuja julisteita, keittiöpyyhkeitä, kaitaliinoja, pussilakanoita, peltipurkkeja ja leikkuulautoja. Kotiin lähti servettejä, kortteja ja tulitukkurasioita. Olipa kiva kauppa käydä ostoksilla ja tuotteita voi ostaa myös netistä. En tiennytkään että Ebbakin on oululainen :).
8 kommenttia:

 1. Kauniita tuotteita! Itsellä on lahja kummitädiltä tuollainen vanha koulun opetustaulu, jossa on kukkia. Tällä hetkellä se on tuolla varastossa, kun en ole sille keksinyt paikkaa. JOskus on ollut kyllä seinällä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla jä mieleen erityisesti leikkuulaudat ja peltipurkit.

   Poista
 2. Kauniita kerrassaan. Tuo tulitikkurasiakin, miten suloinen<3

  VastaaPoista
 3. Nuo on tosi ihania! Meillä on yksi vanha Masalinin opetustaulu, ajalta jolloin ne maksoivat 25e eikä 100e. Enkä ollut Masalinin nimeä sitä ostaessa kuullutkaan :D

  Kiitos tästä tietopaketista, olen miettinyt saako niitä muuta kuin kaitaliinoina ja keittiöpyyhkeinä. Meillekin voisi keittiöön sopia hyvin pyyhe tai leikkuulauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko laittaa tuo infotekstikuva, koska minustakin koulutaulujenhistoria on mielenkiintoinen. Minulle on tulossa tuollainen uusiotuotanto pahvitettu taulu työhuoneen koristeeksi.

   Poista
 4. Minä ostin noita kasvitauluja kauan sitten koulun huutokaupasta 20 kpl 50 penniä kappale. Mies luki jotain lehteä ja pyysi myymään tault ku hinta on noussut niin paljon. En kyllä raski. Niitä on lainassa monessa kodissa. Odotan innolla työhuonepostausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mihin hintaan sait aarteet.
   Tosiaan meillä on ollut sisäinen muuttoliike töissä ja oikein kivaksi ollaan Paulan kanssa yhteinen huone laitettu.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.