perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kirppikseltä pääsiäiseen

Esittelyssä Muhku, Näppylä ja Kolmio. Viime aikaisissa kuvissa onkin jo vilahdellut uusimmat kirppislöydöt. Katsotaan hieman tarkemmin. Muhku on keraaminen keltainen kannu, joka omaa muhkeat muodot. Se on hieman saanut siipeensä, mutta toimii varmasti mahtavasti terassilla koristeena ja kukkavaasina. Hinta oli päätä huimaavat 5 euroa. Meinasin sen jo Konttiin hylätä, mutta pakko se oli kuitenkin ostaa, sillä se herättää vahvoja takaumia Limingan taidekoulun opiskeluajoilta.

Saara Hopean Näppylä-maljakon olen tähän asti onnistunut ohittamaan kirpputoreilla. Tämä turkoosi väri on kuitenkin niin huikea, että sen ohitaminen oli mahdotonta. Sopii tarjoiluastiaksi ja suojaruukuksi.

Kolmiovati on alunperin Kilta-sarjan osa, jota löytyy nykyisin myös Teema-astiasarjasta. Minulla on näitä molempia ja keräily jatkuu. Ehkä ensi pääsiäisenä voidaan jo nauttia alku- tai jälkiruoka näistä. Tämän vihreän yksilön pongasin oululaisesta Ajattomasta Ajasta. Minun Kilta-kokoelmani on vielä varsin vaatimaton kun sitä vertaa Kirppisrakkautta Eevan kokoelmaan.

Näiden kuvien myötä elvyttävää pääsiäistä kaikille!
6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Nuo kolmio-Killat on ihania <3 Toivon löytäväni niitä vielä lisää. Kiitos Kilta-kehuista, myös sinun kokoelma on komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon vielä löytäväni ainakin sinisen ja ruskean.
   Hyvää pääsiäistä Eeva!

   Poista
 2. Kolmiokillat olisivat kätevän kokoisia kattauksessa. Mun vanhoille Kiltoille on käynyt kehvelisti astianpesukoneessa, niiden lasite on säröillyt. Minulla on kokonaista neljä näppylää, äiti on aikoinaan keräillyt niitä kirppareilta ja huutokaupasta. Minulla on juuri tuo turkoosi, koboltti, tummanvihreä ja ruskea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin olla sitten varovainen tuon lasitteen kanssa.
   Uskallanko edes tarkistaa, meinaan pesen kaiken astianpesukoneessa.
   Näppylä kokoelmasi kuulostaa ihanalta, vain kirkas ja tumman harmaa puuttuu?
   Huomasin että näpppylä kulhoa on useammassa koossa.
   Saa nähdä jääkö ainoaksi vain keräilenkö koko sarjan.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.