sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Idolia tapaamassa

Tiistaina piipahdin Marimekon ja Asun lehden Puetaan koti -sisustusillassa ihastelemassa sisustusuutuuksia sekä keväisiä kattauksia. Iltaa vetivät Ulla Koskinen ja Anna Pirkola. Oli ihan pakko lähteä katsomaan yhtä suosikkisisustajaani Ulla Koskista, jonka sisustusnäkemystä olen ihaillut jo 90-luvun Hesarin kuukausiliitteen sisustusjutuista lähtien. Rohkeasti menin juttusille ja vaihdoimme hetken ajatuksia sisustuksesta ja designista. Kerroin Ullalle miten vieläkin palaan hänen vanhoihin sisustusjuttuihin, koska ne ovat inspiroivia edelleen. Muuten Tampereella, Turussa ja Helsingissä on vielä samanlaiset tilaisuudet tulossa.

Ihastuin Flower yhdenkukan maljakkoon. Maljakon muodossa on jotain kiehtovaa, siitä tulee mieleen leimasin. Tekstiileissä mustan ja sinisen liitto kiehtoo, vaikka pinkillä raikastettuna. Innostuin myös tosissaan Marimekon lastenvaatteiden kevätuutuuksista. 3 kommenttia:

 1. Olen ilmoittautunut Helsingin vastaavaan tilaisuuteen ja katsellut noita maljakoita. Tekisi hiukan mieli ostaa, mutta emmin vähän kun korkeahkosta hinnasta huolimatta ilmeisesti tehdään jossain halpismaassa eikä kukaan osaa kertoa, millaisissa olosuhteissa. Saitko selville, missä maljakot on tehty? Iittalan ruutu-maljakot ainakin tehdään Nuutajärvellä suomalaista taidelasinpuhalluksen perinteitä kunnioittaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti tarkistaa, pakkausessa lukee Made in Thailand.
   Hyvä tuo kotimaisuus pointti.
   Onneksi brändi on vielä suomalainen, jää ainakin osa tuloista kotimaahan.

   Poista
  2. Helsingin tilaisuudessakin on huippu tyypit mukana.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.