perjantai 1. tammikuuta 2016

Tulossa 2016

Tapio Wirkkalan ja Rut Brykin juhlavuotta vietetään heidän 100-vuotissyntymäpäiviensä välillä 2.6.2015–18.10.2016, joten tänä vuonna valokeilaan nousee Rut Bruk (1916–1999). Hän on suomalaisille tuttu monien julkisten rakennusten keraamisista, monumenttaalisista seinäsommitelmista ja perhosaiheesta, joita löytyy mm. Tapettitehdas Pihlström ja Ritola taiteilijamallistosta.

Asuntomessut 2016 pidetään Seinäjoella Pruukinrannan alueella. Minua kiinnostaa ainakin asuntomessualueelle nouseva Lakea Oy:n kolmen puukerrostalon kokonaisuus MÄIHÄ ja Kannustalojen Pohjanmaa, jonka rakentumista voit seurata Valkoinen Harmaja blogissa.

Sisustuskirjoja tulee nykyisin harvakseltaan, mutta taso on mielestäni parantunut. Lisäksi kiinnostaa keräily ja lifestylekirjat. Perinnemestari kirjasarja saa uuden tulokkaan maaliskuussa: Perinnemestarin tyylikirjan. Täältä voit selata muutamia esimerkki sivuja tästä erittäin mielenkiintoisesta kirjasta.

Marimekon sisustuksen kevätmallistoa odotan innolla. Muutaman tuotteen olen jo toivelistalle laittanut ja ainakin uudet maljakot kiinnostaa. Hunajaista blogista, Pinjacoladasta, Lähiömutsi ja Mamigogo blogeista voi käydä kurkkimassa uutuuksia.

Lopuksi Pantonen väriennuste vuodelle 2016. Poikkeuksellisesti värejä on kaksi; taivaansinen ja ruusukvartsin sävyt sekä niiden liukuväri sekoitukset. Pastillit sisutuksessa, hmmm, makustellaan.

***

Materian tajussa jatkuu astiakaapin epätoivoinen metsästys ja varmasti Esikoisen kouluun lähtö syksyllä tuo muutoksia myös lastenhuoneen sisustukseen. POP blogit järjestää tänäkin vuonna kivoja tapaamisia, joista riittää kerrottavaa. Kirpputoreilla kierretään ja kukkakuviakin on luvassa. Olen viime vuosina tehnyt vuosittain 133 postausta vuodessa, tänä vuonna tavoite on 120 ja jos yli menee, ei haittaa. Kuulumisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.