torstai 31. joulukuuta 2015

Nämä jäi mieleen 2015

 1. Sisustuslehdistö oli murroksessa: Divaani lopetti, Ulla Koskinen jätti Deko lehden päätoimittajanpaikan ja perusti visuaalisesti huikean ASUN lehden. 
 2. Asuntomessut pidettiin Vantaan Kivistössä. Vaikka en itse paikalle päässyt, esittelyiden perusteella suosikiksi nousi Ulla Koskisen sisustama Vivola. Katso video Vivolasta.
 3. Ei kahta ilman kolmatta. Ulla Koskisen loistokas vuosi jatkui Habitare messujen Kannustalon Ladon tummanpuhuvalla sisustuksella. Hyviä kuvia ja tämän jutun kuvalaina Ex-minimalistin tunnustuksia Riikalta. 
 4. Fasetti nosti esiin Carl-Gustaf Vilhelm ”Nalle” Hiort af Ornäsin tuotannon upeassa näyttelyssä, jonne usutin ystäväni Katjan kameran kanssa. Näyttelyn pohjalta on tulossa kirja ja tuotantoon myös muutama tuolimalli. Saa nähdä tekeekö Fasetti Ornäsille saman kuin Aero aikanaan Ilmari Tapiovaaran kalusteille.
 5. Tapio Wirkkalan juhlavuoden näyttely Rovaniemen Korundissa oli hieno kokemus. Korundia voi suositella kaikille lämpimästi.
 6. Marimekossa Tiina Alahuhta-Kaskosta tuli toimitusjohtaja ja Mika Ihamuotila jatkoi hallituksen puheenjohtajana. Uuden luovan johtajan Anna Teurnellin kädenjälki alkoi näkyä vaatekokokoelmissa. Sisustuspuolella erityisesti Räsymatto kuvioiset astiat näkyivät miellyttävän bloggareita.
 7. Iittala lanseerasi Kastehelmi sarjaansa uusia osia. Kuvissa näkyvä lasi on aika mukava kädessä ja uudet tulevat väritkin ovat tosi herkkuja.
 8. Seinänaulakkojen uusin versio on Iittalan jo taidetta hipovat Aarre seinäkorut. Sitä vain mietin tuliko tämä tuote pari vuotta myöhässä markkinoille. Kauniita joka tapauksessa.
 9. Huonekalujakin on alkanut putkahdella Iittalan myymälöihin. Plektra jakkara käy istuimesta tai pöydästä tarpeen mukaan.

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva vuosittain koostaa yhteen huiput ja palata niihin sitten myöhemmin.
   Ihana jos muutkin tykkää.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.