torstai 6. marraskuuta 2014

Kun kummisetä sohvan osti

Kävin kesällä kylässä kummivanhempieni luona ja ihastelin taas heidän takkahuoneensa tunnelmaa. Talo on 70-luvun tiilinen rinnetalo ja alakerrassa on takkahuone, joka toimii tv-katseluhuoneena, työ- ja kirjastotilana, vierasmajoituspaikkana ja onhan siellä se takkakin. Kalusteista hienoin on mielestäni vuodesohva 60-luvulta. Iskussa edelleen. Siinä vuodesohvassa on kaikki kohdillaan ja moni uudempi saisi ottaa mallia. Sohva on jämäkkä, mutta mukava istua. Aukeaa todella helposti vuoteeksi ja on hyvä nukkua. Kestänyt hyvin aikaa ja miellyttää silmää edelleen. 

6 kommenttia:

 1. Kyllähän se niin on että kun ostaa latutavaraa niin se kestää. Ajattele, toikin sohva on jo viitisenkymmentä vuotta vanha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennen laatu oli perusnormi ja sitä sai normaaliin hintaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samaa mieltä.
   Vanha lipastokin tuntuu silmässä hyvältä :).

   Poista
 3. On kaunis sohva, pesee uudet 100-0 . Meillä on Olavi Hännisen Bumerang-sohva, joka ei todellakaan ole löhösohva, mutta niin kaunis ja siro, ei tulisi mieleenkään vaihtaa muuhun. Tähän päivään asti kesti alkuperäiset istuinpatjat, mutta nyt ne menee vaihtoon. Uusi kangas ja tyynyt jo odottelevat, että kaivan koneen esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googletin sohvan ja sehän on se muutamalla bloggareilla oleva ihanuus!
   Olet onnekas loistosohvan omistaja.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.