sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kaikenmoista vol.11

Ollaan tultu marraskuuhun. Tekisi mieli painua talviunille. Menneitä on muisteltu, hyvällä. Lapsen suusta: "Äiti on lämmin ja pehmeä". Aikuiset sanoisi olet läski. Kasvukipuja: Esikoinen sai kutsun synttäreille, Kuopusta ei ollut kutsuttu. Meidän tytöillä on vain reilu vuosi ikäeroa ja kotona yritetään opettaa tasa-arvoon. Tällä viikolla ollaan sitten opeteltu yksilöllisyyttä. Kuopus on ottanut yllättävän hyvin asian. Tyrnimarjamehunväristä juhlaa on vietetty leivosten verran.


4 kommenttia:

 1. Joskus toi lasten kasvattaminen on ongelmallisempaa kuin yleensä. Mekin aikoinamme yritimme olla tasapuolisia ja kasvattaa molempia samalla tavalla, mutta nyt jälkeenpäin olen ajatellut, että hippunen yksilöllisyyttä ei ehkä olisi ollut pahitteeksi, kun toiset lapset vaan ovat "kovapäisempiä" kuin toiset. No, hienoja nuoria naisia ja nyt jo äitejä molemmista kuitenkin tuli!
  Ei se kuopuksena olokaan aina ole niin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se taitaa olla ikuinen dilemma yksilöllisyyden ja tasa-arvon välillä. Eikä vain lastenkasvatuksessa.

   Poista
 2. Lasten suusta luikahtelee kyllä välillä hauskoja juttuja. Koitan kirjoittaa talteen meidän 6v. pikkumiehen sutkautuksia. Rapeat varpaat taitaa kuulua samaan kategoriaan lämpimän ja pehmeän kanssa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.