maanantai 4. elokuuta 2014

Arkeen

Voi kamala mikä väsy eka työpäivän jälkeen. Mutta vielä hetkeksi lomatunnelmiin. Tämän vuoden loma oli kaikin puolin onnistunut. Minulle tuntuu sopivan irtiotto heti loman alkuun, tällä kertaa Oulu-Pietarsaari-Kultaranta-Naantali-Askainen-Kristiinankaupunki-Oulu. Arkirutiinien rikkominen säätää mielen lomamoodiin.

Lomaa on leimannut hellesäät ja minutkin on voinut poikkeuksellisesti bongata rantaelämää viettämässä. Varpaiden liotus meressä, jonka pohjan on tuuli ja aallot muuttanut kuin ryhävalaan vatsapuoleksi, voisi olla vaikka päätyönä lottovoiton osuttua kohdalle.

Paras kirpparilöytö tänä kesänä oli Arabian Terttu purkki. Muut second handit on ollut työstön alla ja valmista on tullut vasta Niemen tehtaiden kerrossängystä, jossa Esikoinen nukkuu jo sujuvasti. Kotiverstaan tuotoksien esittelyä on luvassa syksyllä. Kävimme yhtenä iltana fiilistelemässä meidänkin talon muutokset suunnitelleen arkkitehti Jari Haapalahden valmistuvaa taloa suorastaan kotikateuteen asti. Raksalla on aina inspiroivaa vierailla.


 

 
 2 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää lomailu sujuneen kuvasarjan perusteella. Oletteko ottaneet Aalto-jakkarat käsittelyyn? Jännää nähdä millaiset niistä vielä tulee! Tsemppiä työarkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi jakkara on jo valmis, jeee!
   Toiseen on pakko uusia viilutus, koivuviilu on nyt hakusessa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.