perjantai 15. helmikuuta 2019

Rawcake kurssilla

Rawcake - kakku raakana, kiitos. Olipa kiva keskiviikko, kun olin ilmoittautunut Oulu-opiston yhden illan kestävälle kurssille, jota veti innostava Tuula Paunula. Bonuksena tuli tutustuminen uutuutta hohtavaan Hiukkavaaran monitoimitaloon, joka jäi ihastellessa kuvaamatta.

Minua kiinnostaa tällä hetkellä terveellisempi ruokavalio ja tällä kurssilla oli mukava tutustua terveellisempään herkutteluun. Uusia ruoka-ainetuttavuuksia solmittiin ja hyvin viihdyttiin pienessä naisporukassa. Saatiin aikaiseksi seitsemän erilaista kakkua ja sitten niitä maisteltiin. Ryhmässäni tehtiin tuo upeannäköinen puolukkaraakakakku ja lanttulaatikonnäköinen maukas omenapiirakka. Raakakakut ovat täyttätavaraa ja paljoa ei pysty kerralla syömään. Espresso-suklaaraakakakku oli ehkä suosikkini ja sen ohje löytyy täältä

Raakakakkuja tuskin tulee viikoittain tehtyä, mutta monet raaka-aineyhdistelmat ovat varmasti käyttökelpoisia muussakin ruoanlaitossa. Tätä Vanelja-blogin, ehkä maailman kauneinta raakakakkua aion kokeilla seuraavaksi. Olen jo ilmoittautunut myös Tuulan vetämään Vihersmuutti ja -mehu kurssille ensi kuussa, joten kukaties saan kuvattua myös upeaa kurssipaikkaa.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.