lauantai 10. marraskuuta 2018

Presbyopia vaikuttaa habitukseen

Olen tullut ikään jolloin syntymäpäivän ainut ilo on suurentunut aleprosentti silmälaseista. Tänä syksynä oli ihan pakko myöntää, etten näe ruokapakkausten tuoteselosteita ja mikä pahinta, sisustuslehtien lukemisesta oli tullut vaivaloista ikänäön myötä. Viivyttelyn jälkeen astelin Silmäasemalle, koska se sattui olemaan sopivasti kauppareissun yhteydessä ja mainoksessa luvattiin kahdet yhden hinnalla sekä tuplabonukset.

Sain hyvää palvelua, vaikka optikon ensimmäinen kommentti kehysvalintojen yhteydessä epäilytti kovasti. Hänen mielestään minulle sopisivat viininpunainen sävy ja mallistakaan emme olleet yhtämieltä. Ajattelin että annan kuitenkin asiantuntijan esittää näkemyksensä, vaikka olimmekin aivan eri linjoilla kehysten väristä ja mallista. Lopuksi löysimme minua miellyttävän MonkeyGlasses -mallin ja tässä kierrätysmateriaaleista käsin tehdyissä pokissa viininpunainen sävy on oikeastaan tummanruskea. Materiaali on mattapintainen ja muistuttaa ihailemiani puukehyksiä. Kannatti jättäytyä ammattilaisen vietäväksi.

Toiset lasit ovat klassisen malliset MaxMaran -pokat ja ne ovat pelkät lukulasit yöpöydälle sisutuslehtien nauttimista varten. Koko paketti oli polvia notkauttavan hintainen kaikista alennuksista huolimatta, mutta tämä oli kyllä aivan pakollinen hankinta. Nyt olen totutellut monitehosilmälaseihin pari viikkoa ja vielä pitää totutella. Eniten vaikeuksia tuottaa että muistaa laittaa ne nenälle aamulla.












2 kommenttia:

  1. Nyt veit minun postausaiheeni! Eilen käytiin hakemassa uudet lasit nimenomaan Silmäasemalta jossa oli kampanja jossa sai kahdet lasit yksien hinnalla. Minä sain uudet lasit samoin mieheni. Luultavasti teen siitä postauksen piakkoin. Oltiin tosi tyytyväisiä palveluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näistä silmälasiasioista riittää Kristiina juttua useampaankin postaukseen. :)
      Palvelua oli tosiaan hyvää Silmäasemalla.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.