lauantai 24. marraskuuta 2018

Black Friday hankinnat

Ensimmäistä kertaa ikinä odotin innolla Black Friday alennusmyyntejä ja lykkäsin erästä hankintaa. Perjantai tuli, mutta himoitsemani vaate ei ollutkaan alessa ja odotellessa oli minun kokoni loppuneet koko kaupasta. Hitsin pimpula. Lohdutukseksi ostin perheelle muutaman hankintalistalla olleen tuotteen ihan hyvillä aleprosenteilla.



Kohokuvioitu nahkavyö aviopuolisolle | HM Premium Quality 
Kashmirhuivi ja -pipo dusty blue | Lindex Premium Quality
Lasten untuvatakki Wisdom | Reimatec+
Lasten talvitakki Sula | Reima

4 kommenttia:

  1. Minä ostin myös vaatteita pukin konttiin.Hyviä alennuksia oli tarjolla joka puolella.Säästyy rahaa ja vaivaa,kun jo joululahjoja sai hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osannut vielä keskittyä lahjoihin, kun tuli hieman yllättäen tuo tyttöjen talvitakkien tarve. Olivat kasvaneet entisistä ulos, vaikka luulin että edellisen vuoden takeilla mennään. Onneksi nyt sai hyvät alet.

      Poista
  2. Black Friday….hmmm….en hankkinut mitään....totesin, että olkoon musta, valkoinen tai mikä tahansa perjantai, minulla on sama määrä käytössäni rahaa. Olisi kyllä ihanaa ajatella, että lompsa paksuuntuisi tällaisena ale hulapaloo päivänä. Mutta tietysti tarpeelliset hankinnat (siis mikäli talous antaa myöden) ovat hyvin perusteltuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tässä mustassa perjantaissa on aika järkeviä peruskulutustavaroita alessa, kuten esimerkiksi kodinkoneita ja perusvaatteita. Viime vuonna en tainnut ostaa mitään, mutta tänä vuonna tuli yllättävä tarve tälle alemyynnille.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.