sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Hetkiä kotona 1704

Huhtikuu ei sitten tuonutkaan kevättä, mutta sisällä on sipulikukkia riittänyt. On ollut keltaista hyasintteja, narsisseja ja tulppaaneja, joissa raidalliset lehdet. Tytöt saivat pyöräilykauden myötä uudet makeet kypärät. KappAhlin välikausitakit on jo toiveikkaana otettu käyttöön. Viikot on mennyt todella nopeasti. Toukokuussa on samoin kaksi vajaata työviikkoa, vapun ja helatorstain myötä. Toivottavasti talvi jo antautuu.4 kommenttia:

 1. Täällä vappua vietetty ihan loman merkeissä.Katsoin,että onpa kauniita vanhoja astioita sulla esillä.Ja nuo värikkäät Kastehelmijutut myös nätit.Tytöillä niin upeat kypärät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. Täällä on myös otettu rennosti tämä luminen vappu.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Kun olin lapsi, meillä oli leikkimökissä tuollainen samainen hylly. En tiedä mihin on joutunut, harmittaa. Olisin halunnut sen pelastaa. Kirppareillakaan noita harvemmin näkyy. Kerran yhteen törmäsin, mutta oli liian ylihintainen. Blogiasi on ilo seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihanasta kommentista.
   Lapsuutesi leikkimökki kuulostaa mahtavalta.
   Blogistasi luin työkuvioistasi ja täältä tulee kannustusta. Olen itse tehnyt saman eli benjihypyn elämään ilman turvanarua. Loppujen lopuksi kaikki on mennyt hyvin. Noina vuosina mantrakseni tuli Kyllä elämä kantaa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.