tiistai 3. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäiset

Vuoden ensimmäiset astiahankinnat, kirppislöydöt ja tulppaanit tulevat tässä. Arabian juhlavuoden mukit on hankittu. Nyt saa siemailla kahvia Pastoraalista ja Esteristä, jonka kuvio on ollut aiemmin Arabian 100-vuotisjuhlakuvio. Taitaa muuten molempien kuvioiden vintageastioiden hinnat nousta. Itse ainakin ottaisin mieluusti jotain Pastoraali-kuviollista.

Kirppiskierros on jo mahtunut tänä vuonna kalenteriin. Tein heti kaksi hienoa löytöä. Kiltasarjan pienin neliövati tuli vastaan sinisenä ja vielä kaksin kappalein. Törmäsin muuten näihin nyt ensimmäisen kerran kirpparilla. Toinen löytö oli myös Kaj Franckin suunnittelua, annoskarahvi ruskeana. Näitä minulla oli jo aiemmin kaksi, mutta se kannatti ostaa, kun Kontissa hinta oli vain neljä euroa.

Tulppaanikausi on taas alkamassa. Kauden aloitan hennolla vaalenapunaisella ja punakeltakirjavilla kukkapunteilla.


8 kommenttia:

 1. Kauniit asetelmat! Nuo pienet Kilta-neliöt on ihanat ja tuntuu, että niitä näkee tosi harvoin kirpparilla. Mä mietin myös tuota Pastoraalia, mutta en taida ostaa edes näitä juhlavuosimukeja, kun suhteeni nykyiseen Arabiaan on vähän niin ja näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pieniä neliö Kiltoja saa tulla vastaan lisääkin, mutta tosiaan taitaa olla tämä koko aika harvinainen. Sinun hulppeassa kokoelmassa näitäkin näkyi olevan, kun kävin katsomassa. Vintage Pastoraalit meni toivelistalle mukin hankkimisen myötä.

   Poista
 2. Ihania löytöjä ja kauniita kukkia! Noista Arabian mukeista haaveilen itselleni Huvilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on alkanut vuosi hyvin :) Huvila on se Riitahuhdan herkkä kukka-aihe. Näistä mukeista se jossa ei ole retrokuvio, vaan ihan uusi luomus. Ymmärrän haaveilun.

   Poista
 3. Mukeja hypistelin tuolla Iittalan myymälässä, tykkäsin tuosta tummemmasta sinisestä kukallisesta mukista. Tuli niin mieleen jotain lapsuuden kahvikuppeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Esteri muistuttaa hänen toista kuviota Gardeniaa.

   Poista
 4. Ihania asetelmia ♥
  Noita Arabian mukeja on ihan "pakko" saada. Pastoraalin lisäksi ainakin Myrna-kuviolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Näissä mukeissa on monta herkkua.
   Myrnaa hypistelin jo äidilleni, jolla on paljon Myrna-astioita.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.