sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Heräteostoksena sohva ja nojatuoli

Näin pääsi käymään Kodin1 huonekalujen poistomyynnissä, jossa sai -70 % alennusta. Olin ihastellut Kodin1:ssä käydessä sirojalkaista Cubi-sohvaa ja -tuolia. Kun menimme mieheni kanssa yhdessä ostoksille, aloimme huvikseen laskea paljonko kaunokaisille jää aleprosentin jälkeen hintaa. Hinta oli niin halpa, että rupesimme tosissaan miettimään sen ostamista, vaikka meillä on täysin mieluinen sohvaryhmä kotona. Sitten tajusin, että mieheni on jo pitemmän aikaa katsellut alakerran miesluolaansa sohvaa, mutta olen torpannut kaikki hänen esityksensä: kattellaan, löytyy vielä parempi.

Jo kotimatkalla tein varauksen sohvaryhmään siten, että jos se näyttää hyvältä olohuoneessa, nykyinen valkoinen, nahkainen ryhmä siirtyy miesluolaan. Pienoisen mööbelimarssin jälkeen tilanne on seuraava: vanha valkoinen nahkasohva on olohuoneessa, kuten myös uusi Cubi-tuoli. Alakertaan lähti kangaspäällysteinen sohva, jonka istumasyvyys ei ole ihanteellinen päiväunille. Onko tämä sen loppusijoituspaikka on vielä hieman epävarmaa. Kuvissa se mielestäni näyttää ihanalta myös olohuoneessa.
8 kommenttia:

 1. No hyvältä näyttää! Mahtava löytö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi uskonut että beigetuoli saa minut hullaantumaan ;)

   Poista
 2. Kivoja erilaisia tyynyjä sulla sohvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvatyynyt tuovat kivasti väriä ja erilaiset kuosi kiinnostaa.

   Poista
 3. Hei! Tulin vastavierailulle :) Hyvältä näyttää! Tykkään erityisesti sohvasta. Olen myös itse haaveillut uutta sohvaa, mutta olen sen kertainen jahkailija, että en ole vielä oikein selvillä, millainen sen pitäisi olla. Huomaan, että sinulla on sama Vakiopuun pinnatuoli, millaiset löysin itselleni ihan hiljattain, mutta mustana. Näyttää tosi kivalta valkoisenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vastavierailulle. Sohvia on toisiaan aika kivoja tarjolla: on huipppu hienoja uusia, käytettyjä kivoja ja sellaisiakin joista päällystyksellä saisi aivan loistavia. Nyt lähden blogiisi kurkkiin millainen on Vakiopuun tuoli nro 100 mustana :)

   Poista
 4. No jo oli löydöt. Korkeat käsinojat tekee sohvasta ja nojatuolista kivan ryhdikkäät. Tykkään. Ja onko seinällä joku uusi lamppukin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvaryhmä on niin mun suokkari.
   Tajusin yhtenä päivänä, että olen aina tykännyt tuollaisista kuutioistuimista.
   Lamppu seinällä on Ikea PS lamppu, johon ei voi vaihtaa lamppuja!!!??
   Arvaa kenellä ei enää syty. Uusi seinälamppu on etsinässä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.