sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Erään kirpparikierroksen anatomia

Suuntasin taas yhtenä päivänä Konttiin perinteiselle kirpparikierrokselle ajatuksena ostaa, jos jotain mielenkiintoista tulee vastaan. Ylähyllyllä silmiini osui tukeva kori 8 eurolla. Niitä tarvitaan aina säilyttimiksi ja kantoavuksi. Vanhat isot lasipullot tarttuvat myös aina silmiini. Tällä kertaa löytyi ihanan vihertävä ja yllättävän pieni pullo maljakoksi sekä sisälle että terassille käytettäväksi. Lasten henkareita olen haalinut viime aikoina, koska niitä on liian vähän. Pitkään hypistelin Annon Pisara-verhoa ja sitten annoin sen graafisen kuvion ja ihastuttavan lilan hurmata itseni. Rahaa paloi näihin sisustustavaroihin 28 euroa yhteensä.

Kaupasta ostaessa tuotteet saisi heti ottaa pakkauksesta käyttöön. Kirppareilta tehdyistä ostoksista ei tule juurikaan pakkausmateriaaleja, mutta usein joutuu tekemään taikoja ennen käyttöönottoa. Kori oli pölyinen ja suihkuttelin sen nestemäisen mäntysuovan kanssa puhtaaksi. Kuivasin sen lämpenevässä saunassa. Lasipullo olikin sitten visainen tapaus. Yritin pulloharjalla ja soodalla sekä etikalla. Loppujen lopuksi pohjatöhnä lähti saumaushiekalla huljutellen. Verhokangas oli raikas ja puhdas, mutta kävi silti pesukonekierroksen. Henkarit olivat kuin pakasta vedetyt ja menivät suorilta tehtäviinsä. Tänä kesänä haalimani lastenhenkarit ovat muuten kaikki olleet priimakuntoisia.

Kuvissa löytämäni aarteet tosi toimissa. Hieman jäi kaivelemaan se Aarikan kukkapeltipurkki ja Arabian Kehrä vati…
4 kommenttia:

 1. Lasipullot on munkin heikkous... Tosin Kontissa niissä tuppaa olevan melkoisesti hintaa.

  Aivan ihania nuo värikkäät kynttilänjalat ja kynttilät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli näistäkin se kallein ostos.
   Carmeneita tulee kuvattua aivan liikaa tänne blogiin, mutta kun ne on niin kivoja :)

   Poista
 2. Tosi kivoja löytöjä (taas) :) Pitäisi käydä itsekin katselemassa jos jotain aarteita löytyisi. Lasiesineet on kyllä huippulöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä loppukesästä tosiaan tehnyt kivoja löytöjä.
   Suosittelen lämpimästi kirpparikierroksia.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.