sunnuntai 14. elokuuta 2016

Tyttöjen huone valmis

Koko lauantaipäivä siinä meni. Piti raivata, siivota, puunata, duunata ja vatupassailla. Mieheni hoiti mallikkaasti hyllyjen ja tuolien kasauksen. Kerrossänky, Marimekon verho, Brion punaiset piianpeilit ja valaisimet ovat huoneen olemassa ollutta varustusta. 

Uusia hankintoja ovat eri paikoista haalitut Artekin vintage hyllyt 112A ja 112B. Niistä voisi tehdä melkein oman tarinansa, sillä viimeisin hylly löytyi miehen työmatkalta Kuopiosta. Hyllykkökokonaisuuden hinta olisi uutena 1300 €, me käytimme rahaa 340 euroa. Ikean Agam-tuolit ovat väliaikaisratkaisu. Kun tytöt kasvavat, tarkoitus on etsiä tilalle esimerkiksi Ilmari Tapiovaaran Domus ja Aslak tuolit.

Valkoinen kolmen laatikon kirjahyllykkö on pari vuotta sitten Oulaisten Wanhan Woiman päiviltä kolmella kympillä ostettu. Se on maalattu jo silloin, mutta vasta tässä muutoksessa se mahtui tyttöjen huoneeseen. Ikean vanerilaatikostot ovat varastosta. Marimekon metallipurkit ovat vintagehankintoja tältä kesältä. Jatta Salosen Onnimanni kuosi vuodelta 1988 sopii oikein hyvin ekaluokkalaiselle. Tytöt ovat riemuiten ottaneet vastaan uuden huonejärjestyksen ja työtasot.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.