keskiviikko 10. elokuuta 2016

Romua vai aarteita

Olen tehnyt viime viikkoina sekä kaappien siivousta että paljon uusia hankintoja. Tässä esittelyssä muutama metallinen esine, joille yhteistä on materiaalin lisäksi se ettei niille ole vielä päätetty lopullista sijoituspaikkaa. Ilmeisesti Merivaaran pystynaulakosta ja Ikean astiankuivaustelineestä maksoin yhteensä noin parikymppiä. Näille kelpo esineille tulee varmasti käyttöä.

Naulakko on nyt sijoitettu autotalliin ja kuivausteline kodinhoitohuoneeseen maljakkojen kuivaustelineeksi. Naulakkokuvissa näkyy myös Marimekon Ahkeraliisa huivi, jonka ostin nettikipppikseltä tuomaan väriä syksyn tummiin vaatteisiin. Huivi maksoi muuten enempi kuin metallilöytöni yhteensä.


6 kommenttia:

 1. Hienot löydöt, etenkin tuo naulakko! Meillä on samainen Ikean astiankuivausteline, mutta muutaman vuoden käytön jälkeen se ei näytä enää ihan yhtä siistiltä. Ihana vaasikokoelma sinulla kuivumassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakko on muuten tosi jämäkkä. Mieheni mukaan siitä saa rautaromuna enempi kuin maksoi ;)
   Aaltomaljakkojen sukukokous meneillään.

   Poista
 2. Komia on naulakko! Meillä aina mies kysyy kirpparilla, kun löydän jotain ihanaa, että mihin se laitetaan. En monestikaan tiedä, mutta yleensä paikka kyllä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sana komea kuvastaa hyvin sen ylväyttä.
   Joskus puolison epäilyt ovat hyviä pitämään omat kirppistäpinät aisoissa :)

   Poista
 3. No halvalla lähti sun löydöt! Naulakko on tosi hieno. Sääli, että eteiset on usein semmosia pullonkauloja, ettei niihin juuri mahdu jaloilla seisovia naulakoita. Toihan sopisi hyvin myös makkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luit mun ajatukset. Tämä on tosiaan ehdolla makuuhuoneeseen, josta puuttuu kiintokaapit.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.