maanantai 5. toukokuuta 2014

Verhot vaihtoon

Lyhyesti. Ostin Anno -sarjan valoverhon makuuhuoneeseen. Epäilin alusta lähtien ettei 100% polyesteri ole mun juttu. Ripustin verhot. Ennakkoluulottomana olin ostanut tasaraitaiset. Raidat eivät menneet tasan. Vai onkohan oikea termi ettei kuviot kohdanneet. Otin verhot pois ja palautin.

Mitä opin. Luota vaistoon ja luonnonmateriaaleihin. Ei ole olemassa sisustustuotesarjaa, jossa kaikki tuotteet olisivat napakymppejä. (Tämän sarjan yksiväriset pimennysverhot voivat olla jollekin se napakymppi.) Vaaleat, pieni kuvioiset verhot avartavat. 

Makuuhuoneessa on nyt kaapista löydetyt Ikean verhot. Ihan kivat, tosin valoisuus ongelma on edelleen ratkaisematta. Katso täältä kuinka Hanna Näköisiä kulmia -blogista ratkaisi omansa. No tulipahan tehtyä makuuhuoneen värien downshiftaaminen. Katso kuva ennen täältä.

4 kommenttia:

 1. Meillä on lähinnä sälekaihtimia, mutta nyt "vanhimmiten" valoisuus on alkanu häiritsemään niin, ettei ne pelkästään enää riitä. Hankin Ikeasta pimentävän rullaverhon, joka on visuaalisesti vähemmän kaunis. Nyt pitäis keksiä lastenhuoneeseen joku nätimpi ratkaisu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on vasta nykyisin alkanut vaivata nämä pohjoisen valoisat yöt.
   Meillä on noiden verhojen takana rullaverho, mutta se on valkoinen, joten eipä siitä juuri apuja ole.
   Pitänee harkita sellaista pimennysrullaverhoa. Harmi, sillä nykyinen on oikein hyvä muuten ja laadukas.

   Poista
 2. Meillä oli Suomessa lastenhuoneessa vuoritetut verhot, joiden vuorikangas oli pimentävä. Teetin ne muistaakseni Eurokankaassa. Meillä lapset alkoivat pienempinä heräämään aina kuudelta, kun aamulla alkoi olla valoisaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on juurikin tuo ongelma nyt tyttöjen kanssa.
   Yksi tuttavakin arvio että pimennysverhot voisi teettää.
   Kiitos vinkistä, pitää käydä Eurokankaassa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.