Minä olen löytänyt tänä keväänä uudestaan parsan lautaselleni. Minulla oli mielikuva vaikeasti työstettävästä raaka-aineesta, mutta aivan turhaan. Nippu vihreää parsaa, leikataan reilusti jopa 5 cm tyvestä pois ja sitten keitetään tai paistetaan. Helppoa kuin heinänteko ja todella maukasta. Voi parsasta pyöräyttää ihanan keitonkin. Suosittelen lämpimästi.
Itsekin maistoin ekaa kertaa nyt keväällä, ihastuin isosti. Paahdoin uunissa ja tein hollandaisea kaveriksi. Kyllä oli hyvää♥
VastaaPoistaSuvi sur le vif blogissa oli vasta aivan ihana juurikin uuniparsan ohje.
PoistaItse tehty hollandaise kuulostaa herkulliselta.
Muuten tuo sinun omakuva on aivan hauska :).
Juu, on syöty. On hyvää, erityisesti pidän keitosta. Ei tarvita juuri mausteitakaan, parsan maku riittää. Helppoa ja nopeaa.
VastaaPoistaParsan maku tosiaan riittää ihan sellaisenaan.
PoistaParsa on niiiiin hyvää, varsinkin paistettuna! Herkulliset kuvat :)
VastaaPoistaParsa on herkkua ja niitä oli kiva kuvata.
PoistaMeillä tekee todella hyvin kauppansa vihreästä parsasta valmistettu risotto. Sekin on helppo ja melko nopea ruoka valmistaa :)
VastaaPoistaKuulostaa herkulliselta.
Poista