tiistai 20. toukokuuta 2014

Syökää parsaa

Minä olen löytänyt tänä keväänä uudestaan parsan lautaselleni. Minulla oli mielikuva vaikeasti työstettävästä raaka-aineesta, mutta aivan turhaan. Nippu vihreää parsaa, leikataan reilusti jopa 5 cm tyvestä pois ja sitten keitetään tai paistetaan. Helppoa kuin heinänteko ja todella maukasta. Voi parsasta pyöräyttää ihanan keitonkin. Suosittelen lämpimästi.








































8 kommenttia:

  1. Itsekin maistoin ekaa kertaa nyt keväällä, ihastuin isosti. Paahdoin uunissa ja tein hollandaisea kaveriksi. Kyllä oli hyvää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi sur le vif blogissa oli vasta aivan ihana juurikin uuniparsan ohje.
      Itse tehty hollandaise kuulostaa herkulliselta.

      Muuten tuo sinun omakuva on aivan hauska :).

      Poista
  2. Juu, on syöty. On hyvää, erityisesti pidän keitosta. Ei tarvita juuri mausteitakaan, parsan maku riittää. Helppoa ja nopeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parsan maku tosiaan riittää ihan sellaisenaan.

      Poista
  3. Parsa on niiiiin hyvää, varsinkin paistettuna! Herkulliset kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parsa on herkkua ja niitä oli kiva kuvata.

      Poista
  4. Meillä tekee todella hyvin kauppansa vihreästä parsasta valmistettu risotto. Sekin on helppo ja melko nopea ruoka valmistaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.