perjantai 24. toukokuuta 2013

Taas meitä kestitään

Stockmanilla on nyt kanta-asiakkaille kaikki normaalihintaiset astiat, lasit ja aterimet –20 % 26.5. asti. Ja kaikkein parasta on kun huomasin että Kestit kuvioisia Marimekon Oiva astioita on taas saatavana! Kyseessä on siis Stokkan juhlavuoden kunniaksi tehty versio, jota onnistuin juhlavuonna 2012 saamaan vain yhden leipälautasen verran. Nyt se sai seuraa. Kestit alkakoon!

10 kommenttia:

 1. Tuo kuvio on kyllä kivan aurinkoinen ja hauskaa, että kukat ovat vähän erilaiset. Meillä on noita kulmikkaita Oiva-lautasia valkoisina ja ne ovat ahkerassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kukkii jo auringonkukka ruokapöydässä :).

   Hiplailin niitä yksivärisiä lautasia erikokoisina ja mietin ostanko.
   Ne on tosi kivoja, mutta kun mun ei alunperin pitänyt ostaa koko Oiva-sarjaa. Kuin huomaamatta niitä tuntuu vaan tulevan astiakaappiin. Jotenkin ne värit ja kuviot vie vaan mennessään. Nuokin pyöreät lautaset tulee astianpesukoneesta aina suoraan ruokapöydälle mun silmäniloksi.

   Poista
 2. Huomasin tämän houkutuksen myös ja suunnittelin käyväni ostamassa muutaman mustapilkullisen oivan aiempien lisäksi. Nyt keitän aamukaffeen ja katan leivän tuohon keltakukalliseen lautaseen. Sain sen viime talvena lopulta tehtyäni usean hukkareissun jälkeen ennakkovarauksen Stockalle. Kesäistä viikonloppua kukkalautasten kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle ja oivia astiakauppoja :).

   Poista
 3. Sain sivuutettua Kestit-tarjouksen, tiukkaa teki, koska ovat niin kivoja, erityisesti lautasista tykkään ja niistä pienistä kulhoista. Pakko jättää ihania juttuja kauppaan välillä, koska astoita on ja olen viime viikkoina kerännyt kesäkirppiksiä silmällä pitäen poismenevää astia- ja lasitavaraa, eikä sitä ole vähän eli ei uusia, ennen kuin edes nuo poismenevät on myyty.

  Kompotti miellyttää silmääni kovasti, sekä lautaset että mukit. Marimekon mukit ovatkin suuri heikkouteni, niitä on itse asiassa minulla enemmän kuin vaikka Teema-mukeja, joista siis myös kovasti tykkään.

  Ymmärrän hyvin, että tuollaiset herkkuastiat pyörivät käytössä koko ajan - arkeen kivaa silmäniloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi inventoida kans omat astiakaapit.
   Ölen heikkona astioihin, niin kirppislöytöihin kuin uusiin.

   Poista
 4. Ihanat astiat, sopisi kyllä tähän mun kotiin, josssa keltainen on tehostevärinä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.