tiistai 6. maaliskuuta 2012

Mymmelin äiti ja Primadonnan hevonen

ovat uusimmat muumimukit.  Hinta noin 17,60€ siis sataakertaa pienempi kuin parhain huuto näistä keräilijöiden himoitsemista mukeista.

"Tove Slotten päämäärä Arabian muumiesineitä suunnitellessa on aloittaa aina Tove Janssonin alkuperäisestä piirroksesta, joskus myös Lars Janssonin."

Mymmelin äiti -mukin koristeen Tove Slotte on suunnitellut Tove Janssonin Talonrakennus–tarinaan perustuen, siinä Mymmelin äiti esittäytyy suuren lapsikatraansa kera. Talonrakennus–tarinan sarjakuvat ilmestyivät ensimmäisen kerra vuosina 1955-1956 brittiläisessä iltapäivälehdessä.


Primadonnan Hevonen -muki ja –kulho ovat vuoden 2012 Muumi-kesäsesonkituotteet. Koristeen reunassa olevat kukat ja keskellä olevan hevosen Tove Slotte löysi kahdesta eri Muumi-sarjakuvista, jotka kuuluvat Tove Janssonin vanhimpaan tuotantoon. Muki ja kulho sopivat lahjaksi tai keräilykohteeksi monelle hevosia ihaileville lapsille ja aikuisille. Hevosteema on ollut myös muumimukikeräilijöiden toiveena. Mahtava väripaletti antaa kattauksista innostuneelle mahdollisuuksia yhdistellä mukia ja kulhoa erilaisiin iloisen värikkäisiin kesäkattauksiin."
A newies Moomin mugs; Mymble´s mother and Primadonnas horse.


4 kommenttia:

 1. Tuo Mymmelin äiti on mielestäni todella ihana, varmaan turkoosi pohja sen tekee. Yleensä näitä ostaa kaappiin jemmaan, mutta tuo tulee käyttöön !

  VastaaPoista
 2. Minustakin väri on tosi kiva. En itse kerää Muumi-mukeja, mutta jos keräisin, ostaisin molemmat.

  VastaaPoista
 3. Prisman hinta Mymmelin äidille on 12,95e, kuulostaa vielä vähän paremmalta... :)

  VastaaPoista
 4. Prismassa on tosiaan monesti suositushintaa alemmat hinnat. Hyvä näin. Lisäksi sieltä tekee välillä mielettömiä Iittala/Arabia löytöjä poistohinnoin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.