torstai 19. toukokuuta 2011

Kauppareissulla

on joskus aikaa käväistä antikvariaatissa ja ostaa edullista viihdykettä itselle ja lapsille. Tässä viimeisimmät hankinnat.


Good reading to children and myself.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin ihanan blogisi tänään. Voinko muuttaa teille jo huomenna? ;)
  Johanna

  VastaaPoista
 2. Moi,tulin vastavierailulle.Selailin taaksepäin ja tuo postaus lastenvaatteista on just nappiin,oon suht nipo siitä mitä lapsille puen vaikka omassa blogissa harvemmin on kuvia joissa olisi päällä muuta kuin virttyneet yökkärit tms..Nuo keskimmäisten kuvien vaatteet on ihanat,ajattomat.Oletko nähnyt Melukylän lapset-elokuvia?Niitä on ainakin kaksi,oliskohan 80-luvulta,dubattu suomeksi ja parasta leffatarjontaa mitä olen lapsille löytänyt.Itsekin jaksaa katsoa,jollei muuta niin Melukylän lasten garderoobia.Vähäeleinen ranskalaistyyli kolahtaa mutta Melukylässäkin osataan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kommentteja!Pelastitte päiväni.
  Johanna, tervetuloa! Meillä on jatkuvasti kodinhoitajan/lastenhoitajan/puutarhurin/remonttireiskan/kuvausjärjestelijän paikka auki.;)
  Rimpsukaisa, kiitos elokuva vinkeistä. Jokin hämärä muistikuva on sen nimisestä sarjasta - siinä oli aina kesä. Pitää katsoa sarjaa "sillä silmällä". Pukeutumisvinkkejä voi tosiaan saada myös elokuvista ja tv-sarjoista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.